Dimecres, 18 de gener de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO

La presó de sistema de Sevilla, en perill d'esfondrament

PDF

Sevilla | 17 de gener de 2017

Font: XYZ diària

Rebot va del delicte, la saturació d'ells les presons de Sevilla, el nombre de funcionaris que disminueix el dia a dia per l'escassa oferta d'ocupació pública i l'augment de la violència en els centres de presó és el pa de cada dia que els funcionaris de presons respost han de suport, fins a la vora de la desesperació.

Només a la presó de Sevilla m hi ha una superpoblació d'al voltant de 57%. Alejandro Caballero, oficial del servei d'interior al que presó i coordinador provincial de ACAIP (Agrupació dels cossos de l'administració de es), assegura que el nombre fluctua i allà són estacions amb menys interns, però actualment viu un incrementa el delicte. Mig andalusa presó amuntegament és, segons ACAIP, de la 168 %).

 

-Dimiteix Angel Herbella com a director de la presó a Alhaurín de la Torre

PDF

Màlaga | 17 de gener de 2017

Font: Avui Màlaga

El director de la presó de Alhaurín de la Torre, el jurista Angel Herbella, ha presentat la seva dimissió. Reemplaçar en oficina Andrés Enríquez, que prèviament ocupava el càrrec de subdirector de gestió. Una decisió, segons les fonts consultades, que ja va ser rumorejat per algun temps.

" De l'agrupació dels cossos de l'administració de es (Acaip) a Màlaga va agrair el director sortint de l'obra dedicada a les presons" i va destacar que, malgrat els nombrosos enfrontaments i desacords "que han jugat amb ell, valoren que sempre mantenir"la porta oberta al diàleg", que ha permès d 'arribar a acords en benefici dels treballadors de les'.

 

UN PRES TRES FUNCIONARIS ASSALTAT ENVIANT UN D'ELLS A L'HOSPITAL A ALACANT II (VILLENA) CP

PDF

Madrid | 15 de gener de 2017

Els fets van passar la tarda del divendres 13 de novembre, quan un reclús en el programa integral d'atenció a persones amb trastorns mentals (PAIEM, aquests reclusos tenen un mèdic estricte control) assaltat tres oficials. Aquest intern actualment en Mòdul 7 (MER, mòdul d'educació i respecte) va demanar a funcionaris d'anar a un altre mòdul, quan els funcionaris van intentar calmar-lo i li van canviar de canal, va començar a insultar i amenaçar-los, cada vegada més nerviós, amenaçant d'assalt o matar altres presoners si fallava seu propòsit, va començar a repartir cops de puny i borrachete en un oficial. Procedir a reduir els funcionaris presents, mostrats un gran estat de agressivitat i resistència tenint cops de puny i puntades de peu.

 

PDF Descarregar enllaços sindicals secció ACAIP VILLENA (PDF document)

 

Vaig intentar l'assalt al director de la presó de Huelva

PDF

Huelva | 13 de gener de 2017

Font: Ja Huelva

11 de gener el director del centre penitenciari de Huelva va patir un intent d'atemptat per un reclús, segons ha descobert la Unió Acaip en un comunicat. Aprofitant la visita a un mòdul residencial que es va acostar a una entrevista, va ser abordat i insultat, fins i tot a patir "la mà", sense que l'agressió va ser més per la ràpida intervenció dels agents de vigilància que evitar el lleig incidents va ser més gran.

Des del sindicat ACAIP (Agrupació d'organismes de l'administració de es) "volem expressar la nostra solidaritat i el nostre suport a la directora del centre i condemnar l'incident violenta; "és un altre en la llarga llista que aquesta plantilla està patint en els últims temps, només que aquesta vegada en la persona del seu cap".

 

Alarma a l'hospital psiquiàtric de Fontcalent després 3 atacs funcionaris en 4 dies

PDF

Alacant | 13 de gener de 2017

Font: Informació

Una amenaça interna amb un escuradents al coll un treballador per sortir del centre. Acaip denuncia la falta de personal.

La presó de l'Hospital Psiquiàtric de Fontcalent ha convertit en un dels centres del país com més incidències enregistrades i l'alarma ha estat provocat entre treballadors després de registrar aquesta setmana, quatre atacs a funcionaris, així com l'execució d'un reclús considerat perillosos, intent que va ser rescatat pel mòdul de seguiment de gestors i ahir que va protagonitzar una altra altercat a la causa d'un incendi en el seu , va denunciar el sindicat Acaip a aquest diari.

L'hospital psiquiàtric actualment acull aproximadament 250 reclusos i es preveu l'arribada dels 40 altres que fa un any van ser enviats a altres presons per algunes obres.

 

La negativa dels bancs a gestionar l 'ou niu"de presoners posar en problemes dins

PDF

Madrid | 13 de gener de 2017

Fuente: Voz Populi

Después de que el concurso para gestionar las cuentas de Instituciones Penitenciarias quedase desierto, el Ministerio se ve obligado a dictar instrucciones para que las cárceles reactiven a partir del 15 de enero las 'ventanillas' que existían en las propias prisiones para que los familiares ingresasen fondos en las cuentas de los reos para sus gastos entre rejas. Los funcionarios critican la medida.

El máximo responsable de Instituciones Penitenciarias, Ángel Yuste, ha ordenado que se reactiven las 'ventanillas de peculio' de manera urgente el próximo 15 de enero

La orden ha provocado enorme malestar entre los funcionarios de prisiones. ACAIP, el sindicato mayoritario, denuncia que 300 trabajadores penitenciarios pasarán a ser "cajeros de banco"

 

Acord de ACAIP, UGT, CCOO i IGC sobre taula concurs trasllats.

PDF

Madrid | 12 de gener de 2017

En el día de hoy se ha celebrado la reunión prevista con la Administración Penitenciaria para desbloquear de una vez por todas la publicacion del concurso de traslados. A dicha reunión, los sindicatos ACAIP, CCOO, CIG y UGT llegan a un acuerdo con la Administración penitenciario para su publicacion en breve.

Las alegaciones presentadas en el día de hoy sobre el tema de CONCILIACION FAMILIAR por ACAIP, CCOO, CIG y UGT han sido asumidas practicamente en su totalidad por la Administración

 

Indicar que CSIF no ha firmado dicho acuerdo.

 

 

PDFDescargar COMUNICADO REUNION (Documento PDF)

 

PICASSENT-Rafael Blasco, 'agafat' còpia en una prova de la UNED a la presó

PDF

València | 12 de gener de 2017

Font: LA SISENA

Rafael Blasco, a la presó pel "cas cooperació", està treballant cap a un grau a través de la Universitat Oberta, encara que per aparentment no anar molt bé en els exàmens. "Com si fora un noi de 15 anys d'edat, l'oficial capturat le copiar una prova", explica la periodista Loreto Ochando.

 

>>> ENLLAÇ SISÈ

 

PROPOSTA AVALUACIÓ CONCILIACIÓ DE VIDA FAMILIAR I LABORAL CONCURS DE TRASLLATS

PDF

Madrid | 11 de gener de 2017

Els sindicats ACAIP, CC. OO., CIG i UGT, vénen a presentar la proposta sobre la valoració de la família de conciliació per a les finalitats de la taula següent, com és acordat en la última reunió celebrada a l'efecte. Aquesta reunió tindrà lloc dia demà 12 de gener amb la presó de l'administració

 

PDF Descarregar PROPOSTA CONJUNTA UNIÓ (Document PDF)

 

ACAIP MUESTRA SU ABSOLUTA DISCONFORMIDAD CON LA SENTENCIA POR LA AGRESIÓN A UN FUNCIONARIO DE LA PRISIÓN DE HUELVA

PDF

Huelva | 11 de gener de 2017

ACAIP HUELVA quiere expresar su preocupación por la sentencia dictada por el Juzgado de lo Penal numero 3 de Huelva sobre los graves hechos sucedidos el 4 de mayo de 2014 en el centro penitenciario donde un funcionario que prestaba servicio en un módulo que alberga a los internos más peligrosos, fue introducido por la fuerza dentro de una celda y agredido por dos internos, agarrándolo del cuello y propinando golpes a dicho funcionario.

 

PDFDescargar comunicado ACAIP-HUELVA (Documento PDF)

 

Acaip presentar a Brussel·les el seu informe "presó sistema espanyol: risc de col·lapse"

PDF

Madrid | 10 de gener de 2017

Representant de Acaip: Alberto Tellez en la seva aparició a Brussel·les sobre la presó de sistema a Espanya

 

 

Al Qaeda declara Jihad a Espanya d'arrabassar-Ceuta i Melilla

PDF

Madrid | 07 de gener de 2017

Font: L'avantguarda

Al-Zawahiri en comparació amb la situació de les ciutats autònomes amb l'ocupació de Palestina, Caixmir, el Caucas i del Turquestan.

El responsable d'Al-Qaeda Central, Ayman al-Zawahiri, ha amenaçat per sisena vegada a Espanya i, més concretament a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. El líder de l'organització terrorista va declarar Jihad contra el país i encoratja als seus membres lluita per aturar l'anomenada "usurpació espanyol" d'ambdós territoris.

En un nou vídeo, Al Qaeda es refereix a totes les ciutats que, segons ell, pateixen per a ser ocupada pels "apòstates". Així, a més d'Espanya, amenaça els territoris de Palestina amb Israel, aquells a Àsia sota bandera russa o els del Caixmir amb l'Índia.

 

Presó de Burgos perdrà el 20% dels vigilants de seguretat en 2017 segons els sindicats

PDF

Burgos | 07 de gener de 2017

Font: L'avantguarda

La plataforma Unió formada per ACAIP, FPAP, UGT i CCOO, CSIF ha denunciat la pèrdua del 20 per cent del personal dedicat al control intern de la Centre penitencial de Burgos en el 2017, com a conseqüència d'una "falta de previsió" pel govern central.

Presó de Burgos presenta una "gran bretxa" entre la relació de llocs de treball (RLT) i les tropes, ha explicat a Efe fonts de la plataforma sindical.

Una "bretxa" això és de particular interès en llocs de vigilància interna, aquells que estan en contacte directe amb els presos.

 

Combatents després de les reixes

PDF

València | 07 de gener de 2017

Font: Informació

Una Unió queixa que violents presoners participar en cursos de boxa a la presó de Picassent Valenciana.

Cursos de boxa per a reclusos amb una història per crims violents. L'agrupació dels cossos de l'administració de es (Acaip) ahir va posar el crit en el cel, denunciant que reclusos matricular al curs de boxa i altres esports de contacte a la presó de Picassent tenen una història d'agressió i la violència.

En un comunicat, Acaip va dir ahir que en aquests cursos, autoritzada per la direcció del Centre penitenciari, interns implicats de vuit mòduls diferents i són impartides per un reclús culpable d'abús sexual de menors.

 

Interior preveu reduir el nombre de reclusos a la presó de Còrdova gairebé un 30%

PDF

Madrid | 07 de gener de 2017

Font: Cadena SER

El secretari d'estat de seguretat assegura que amb la transferència d'aquests reclusos a la nova presó de Archidona el nombre de presoners a Còrdova serà "gestionable" per a la plantilla de personal vigent. El secretari d'estat de seguretatJose Antonio Nieto, ha anunciat que el nombre de reclusos a la presó de Còrdova serà reduït seguint l'obertura de la nova presó de Archidona, (Màlaga).

Nét per respondre a les reclamacions dels treballadors de la presó provincial que històricament els denunciant la situació en una presó amb 1.410 reclusos, sent el segon més ple de gent d'Espanya. Nieto ha admès que és "un nombre més gran de la desitjada", alguna cosa que serà corregida, segons la seva opinió, amb la inauguració de la nova presó a Archidona, que deixarà la població reclusa a Còrdova "lleugerament per sobre dels 1.000 interns". És, segons el nét, "el nombre manejable per al nombre de personal i pròpia presó disseny". Archidona rebrà "excedent de presoners de Còrdova i altres centres penitenciaris d'Andalusia".

 

Acaip denuncia curs unes quantes internes de Picassent, esports de contacte té antecedents per violència

PDF

València | 06 de gener de 2017

Font: EuropaPress

Acaip queixa que diversos contacte intern del camp d'esports de Picassent té antecedents per violència - oficina a València de l'agrupació dels cossos de l'administració de (Acaip) es va informar el divendres que unes quantes internes curs de boxa, combat cos i altres esports de contacte s'imparteixen en la presó de Picassent (València) "tenen una història d'agressió i violència tant en llibertat durant la vostra estada a la presó". Així Acaip ha denunciat en un comunicat que critica la Picassent presó adreça ha autoritzat un curs de boxa, combat cos i altres esports de contacte en el qual pot participar als interns de 8 mòduls diferents i, a més, és impartit per un intern "amb una llarga història de la presó, condemnat per abusos sexuals de menors".

 

Presó set presos seriós i 130 per un brot de sarna a la presó d'Aranjuez

PDF

Madrid | 05 de gener de 2017

Font: Veu Populi

Set presos xineses amb la sarna de la presó d'Alacant són admesos a la Infermeria de la presó d'Aranjuez i més de 100 presoners romanen aïllades en les cèl·lules.

Després de retirar-los roba de llit, lavabo i vestit, els reclusos són nus en les seves cèl·lules, esperant de medicació

2 de gener van ser transferits a la presó d'Aranjuez una vintena de presoners xinès de la presó d'Alacant. Al Centre de Madrid un centenar de detinguts de la mateixa nacionalitat eren ja per l' operació de Call Center, realitzada el 13 de desembre. Set dels 20 presoners transferits a Madrid havia contractat la sarna i ara són admesos a la Infermeria de la presó en estat d'observació. A més, hi ha una dona amb una severa que prové de la presó d'Alcalá-Meco i que ha tingut cap contacte amb reclusos asiàtics. També hi ha set dones aïllats en el mòdul femení, encara que aquestes no són ciutadans xinesos.

 

Trucar cos infermeres II. PP, EPO 2015

PDF

Madrid | 04 de gener de 2017

Resolució de 22 de novembre de 2016, per la Secretaria, per la qual es convoquen proves selectives d'ingrés, pel sistema general d'accés obert, en el cos d'infermeres d'institucions correccionals.

S'anomena procés selectiu per cobrir 15 places en les institucions penitenciàries, subgrup A2 (codi 0911) infermera cos per al sistema general de lliure accés.

 

PDF Descarrega crida (PDF document)

Instrucció 1/2017: Dipositar diners despesa compte

PDF

Madrid | 03 de gener de 2017

Instrucció 1/2017 sobre el dipòsit de diners a Costa de la compte intern s'adjunta.

 

PDF Descarregar instrucció 1/2017 (PDF document)

 

Cinc condicions "parlar" amb presos d'ETA Zoido

PDF

Madrid | 03 de gener de 2017

Font: Libertad Digital

El ministre d'Interior va reiterar que "sense perdó" no hi haurà cap aproximació presoners en 2017: "Seria trair les víctimes".

El ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, diu que "sense perdó i sense la desaparició d'ETA, és impossible portar els presos" i asseguren que "avui les circumstàncies no es donen per tal que canviant la política penitenciària".

En una entrevista amb el diari El Correo, recollides per Europa Press, s'assegura que el temps portar al país els presoners si no és que "ha arribat el moment de més implantació de l'estat de dret per damunt de tot"no ha arribat.

 

Slam a cedir per maternitat

PDF

Madrid | 02 de gener de 2017

Font: el món

El govern nega un oficial baixa de maternitat de la seva esposa després d'anunciar-lo

Era una recomanació de l'advocat de les persones que d'acord a l'executiu

La mesura pretén facilitar la recerca de treball mares aturades

Ja que après que la seva dona estava embarassada, la pas de foc marcada Manuel donat pel govern el març 2015. Quan es va assabentar que el que venia no era un, sinó dos nens, aquell anunci es va convertir en llei per al matrimoni.

 

Els privilegis de la Jihad canari a la presó: amb instructor vel i esports

PDF

Picassent | 01 de gener de 2017

Fuente: El Español

Soukaina Aboudrar entró en la cárcel el año pasado como una de las principales exaltadoras del Estado Islámico en España. EL ESPAÑOL accede a las ventajas que la joven que llamó "monos y cerdos" a los españoles tiene en prisión.

11 de marzo de 2015. En la maraña de recordatorios, de pésame tras un nuevo aniversario por los atentados de Madrid en el año 2004, varios mensajes con un tono ciertamente agresivo se cuelan en las redes sociales y son rápidamente distribuidos. El tono no pasa desapercibido a los agentes de la inteligencia española. “Felicitamos a los españoles el aniversario de 11 de marzo, y les damos la buena noticia de que lo que viene será más amargo con el permiso de Allah”. Luego añade en otro tuit: “Os deseamos un feliz 11/M españoles y manténgase preparados para lo que viene con el permiso de Allah”.

 

Aspecte interior ministre a la Comissió del Congrés de Diputats

PDF

Madrid | 31 de desembre de 2016

"A més i en relació amb els treballadors de presons, si la legislatura passada va ser dirigit per la disminució significativa de la població reclusa, millorant la qualitat, eficàcia i eficiència del servei públic de presó en una situació econòmica que ningú no s'amaga a ell, fet de repensar les inversions molt cars, en aquest terme parlamentària hem de treballar en la introducció de mesures per augmentar la protecció - i abans vaig citar-lo - funcionaris contra qualsevol agressió pels reclusos com permet declarar en procediments judicials identificant amb la seva carn professional, com fan altres funcionaris, o que quan són detinguts o conèixer condemnat per fer-ho separen de la resta de detinguts o presos o de manera anàloga a la protecció que dóna als altres membres de la seguretat de l'estat cossos i forces. Serà qüestions fonamentals sobre els quals parlarem sobre els propers mesos per aconseguir acords importants que permetrà estabilitat en aquest Reglament."

PDF Descarregar aparença (PDF document)

 

UN ANY D'ATACS A CANÇONS DE PRESÓ D'ALBOLOTE I CIS MATILDE FERNÁNDEZ

PDF

Madrid | 30 de desembre de 2016

Conflicte que viuen a les presons de Granada l'any passat està en augment i és clarament per la manca de personal i presó massificació que està denunciant la Unió plataforma i que tantes vegades han advertit que les autoritats de les conseqüències que això pot portar. És l'absència de suficient personal si alguna cosa afecta a una disminució de la seguretat global de les presons que afecten
empleats públics i interns per igual.

 

PDF Descarregar Unió declaració conjunta (PDF document)

 

Declaració: promoció especial organis

PDF

Madrid | 30 de desembre de 2016

Adjunta una altra frase sobre la va guanyar molts per Acaip on a més pagar drets d'emissió a l'afectat, l'administració està condemnada a costes en el procés.

 

PDF Descarregar sentència (PDF document)

 

Treballar els dies del calendari de l'any 2017

PDF

Madrid | 30 de desembre de 2016

Resolució de 27 de desembre de 2016, el Ministeri d'administracions, per la qual s'estableix, amb la finalitat de còmput de terminis, el calendari de dies inhàbils en l'àmbit de l'Administració General de l'estat per a l'any 2017.

 

PDF Descarregar BOE (PDF document)

 

Diari publicat "FOCUS" desembre de 2016

PDF

Madrid | 28 de desembre de 2016

CONGRÉS NACIONAL DE ACAIP (MÀLAGA 2016)


Congrés Nacional de ACAIP

Curs de desradicalizacion en les institucions penitenciàries de la Universitat de Màlaga.

"Els destí barreja lletres i vam jugar-los"

Detenció judicial dels malalts mentals. L'hospital psiquiàtric penitenciari

DECLARACIÓ 2/2016: programa marc intervenció i radicalització violenta islamista interna

Administració de violència i presó de gènere

Les trucades del Congrés al govern l'adopció d'un Protocol contra la violència a treballar

 

Descarregar (PDF document)

 

AGRESSIÓ A UN FUNCIONARI EN EL C.P DE MÀLAGA

PDF

Màlaga | 28 de desembre de 2016

Aquest matí, un oficial de la presó a Alhaurín de la Torre ha patit un atac brutal per un pres a l'aïllament del mòdul, que ha portat a l'hospital.  J.S.R., castellà 28 anys d'edat, preventiu, es classifica en article 10 pel seu alt grau de conflicte. Té una llarga història de les amenaces i atacs, els funcionaris de les presons, aquesta darrera nit de Nadal. Aquest matí, sense paraula, assaltada un cop de puny a la cara a un dels funcionaris d'aïllament.

 

"El sistema de presó d'Anglaterra i Gal ha col·lapsat"

PDF

Anglaterra | 28 de desembre de 2016

Fuente: Equal Times

El novelista y humanista Fyodor Dostoyevsky, autor de Crimen y castigo, escribió que “el grado de civilización de una sociedad puede medirse entrando en sus cárceles”.

Las cárceles de Inglaterra y Gales distan aún del horror que caracterizó a los gulags zaristas y estalinistas. Pero el sistema, que adolece de una falta crónica de funcionarios de prisiones y padece una espiral de violencia, abuso de drogas, hacinamiento, autolesiones, suicidios y sonadas fugas de prisioneros, entre muchos otros problemas, está atravesando lo que podríamos llamar una crisis existencial.

“El sistema penitenciario de Inglaterra y Gales ha colapsado”, explica a Equal Times Steve Gillan, secretario general del sindicato de funcionarios de prisiones, correccionales y psiquiátricos, Prison Officers’ Association (POA).

 

RINA MASSIU EN EL CP II DE MADRID

PDF

Madrid | 28 de desembre de 2016

El 26 de desembre, 18:20 hores, a la gent jove d'aquest mòdul centre va tenir lloc una baralla entre dos grups de reclusos que pertanyen a dos diferents, principalment del Magrib i nacionalitat dominicana bandes que i en presència de l'atac oficial violentament, alliberant, entre d'altres objectes contundents, va començar a s, cadires, crosses i cames de taules que prèviament havia estripat , un dels quals estava a punt d'incidir en la capçalera d'un dels companys. Com a resultat de la lluita diverses reclusos tenien a ser atès pels serveis mèdics, acabant el 6 d'elles en el mòdul d'aïllament.

 

NOTA INFORMATIVA DE LA CELEBRADA REUNIÓ 22 DE DESEMBRE DE 2016, SOBRE L'ESCALA DEL CONCURS DE TRASLLATS.

PDF

Madrid | 22 de desembre de 2016

Després de la breu arxivat en ahir amb el ministre d'Interior, la supervivència de l'administració presó en el seu esforç per imposar una escala injusta a totes llums. Sindicats proposem a l'administració convocar concurs de trasllats segons l'escala de l'any 2010, que inclou dues frases Acaip guanyats als tribunals.

L'administració assisteix a la proposta i posem els sindicats de 12 de gener a les reclamacions apropiats (pla concilia...)  Finalment hi ha un compromís per ambdues parts a la negociació d'una nova escala per a futures competicions.

 

PDF Unió descarregar calendari de reunions conjuntes comunicat (PDF document)

 

HAN ESCRIT UNIÓ SITUAT A LA MINITRO DE L'INTERIOR PER LA NEGOCIACIÓ DE LA TAULA CONCURS TRASLLATS

PDF

Madrid | 21 de desembre de 2016

Els sindicats ACAIP, CCOO, CIG, CSIF i UGT va presentar DENÚNCIA davant la ministra de l Interior abans de l'actitud inacceptable, arrogant i falta de respecte al col·lectiu de funcionaris de la Secretaria General de la presó d'institucions abans la negociació de la classe de taula del proper concurs de trasllats.

Entre altres qüestions, l'administració presó volen modificar de forma unilaterial-les següents aspectes:

  • L'avaluació de la tasca realitzada.
  • Cursos de formació.
  • La conciliació personal i familiar
  • L'actuació de llocs de treball en els mèrits específics
  • Les qualificacions d'anotar en cada des de treball

PDF Descàrrega han escrit conjunt de l'Associació del ministre d'Interior (Document PDF)

 

En el cas que la presó de l'administració, de forma unilateral de modificar la taula classe els sindicats signants que ens reservem el dret de la challenge judicial i la convocatòria de mobilitzacions en el Sector.

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Nuevo periódico

ENFOQUE: Un nuevo periódico en II.PP.

Revista sindical

Revista ACAIP

Canal vidéo

Academias y preparadores a oposiciones

Academias y preparadores a Instituciones Penitenciarias

Acceso SSO (login único en sindicato)

Si ya estas registrado, introduce tu NIF (Nombre de usuario) y contraseña

Union

[+] Informació general >>

[+] Del personal laboral >>

[+] Notícies >>

[+] Negociació >>

[+] Concursos i competicions >>

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
25N Madrid 19
Málaga 7
Picassent 42
Picassent 30
Palencia 2
Palacio de la Monclo...
Congreso de los Dipu...

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info