Dijous, 30 de març de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO

Van denunciar la massificació de presos i manca de funcionaris a la presó "La Torrecica"

PDF

Albacete | 29 de març de 2017

Fuente: El Digital de Albacete

La Junta de Personal de la Administración General del Estado en Albacete, denunciaba hace un año la situación “precaria” que viven los trabajadores del Centro Penitenciario ‘La Torrecica’ de Albacete. El vicepresidente de la Junta de Personal, Andrés García, ha detallado a El Digital de Albacete que ya “denunciamos en su momento la falta de medios humanos, materiales y el incremento en el número de internos”, incidiendo en que “la falta de personal es aún mayor transcurrido un año, y se espera que durante este año la situación empeorará”.

 

AGRESSIÓ A UN FUNCIONARI A LA PRESÓ DE VILLENA

PDF

Madrid | 29 de març de 2017

Des de la Coordinadora regional de la Unió Acaip a Alacant, Unió de les presons més importants en el Sector i a la Comunitat Valenciana, present es procedeix a notificar els següents esdeveniments en el dia 29/03/2017 el Alacant CP 2:
El dia de la data, a la tardor de matí a la població reclusa, en un dels mòduls més conflictius de la penitenciaria, hi ha hagut un atac violent a un dels companys del servei assignats.

 

PDF ACAIP VILLENA descarregar enllaços (PDF document)

 

ACAIP PETICIONS PER AMPLIAR EL TERMINI DE SOL·LICITUDS D'ACCIÓ SOCIAL

PDF

Madrid | 29 de març de 2017

Acaip peticions per ampliar el termini de sol·licituds d'Acció Social a través de les obres de Portal a causa de les deficiències tècniques de la mateixa, negació d'accés als ports d'usb, escàner...

 

PDF Descarregar querella interposada per ACAIP (PDF document)

 

Aplicació qualificació conjunt cap amunt d'estudiants elegibles als funcionaris de l'EPO 2014

PDF

Madrid | 29 de març de 2017

Acaip sol·licita a la SGIIPP la declaració d'elegibles funcionaris en pràctiques de l'EPO 2014

 

PDF Descarregar ACAIP han escrit (PDF document)

 

Publicació BOE concurs trasllats

PDF

Madrid | 28 de març de 2017

MINISTERI D'INTERIOR

Els funcionaris de la subgrup A2 i C1

Resolució de 21 de març de 2017, per la Secretaria, per la qual s'anomena competència general per a la provisió de llocs de treball en els serveis de la Secretaria General de institucions penitenciàries.


 

Treballadors de presó d'Albolote denunciar immersió lleugera que va portar a protestes pels reclusos

PDF

Albolote | 28 de març de 2017

Font: EuropaPress

Plataforma Unió de presó Albolote (Granada) va denunciar la llum capbussada successives que afecten el criminal dissabte passat i que fa malbé les bombes d'aigua, que va provocar una sèrie de protestes pels reclusos "que podria ben final el motí". En un comunicat, plataforma, integrada per la FPAP, Acaip, UGT i CCOO, sindicats dir que fracàs dirigits a treballadors de manteniment treballat durant tot el dia a seva disposició sent més nombrosos Microordinador elèctrics a les 21.15 hores, quan es produeix un tall total, que va deixar "al voltant del centre paralitzat i en la foscor ", ja que no va entrar en funcionament generadors electrics".

 

REUNIÓ SOBRE EL CONCURS DE TRASLLATS

PDF

Madrid | 27 de març de 2017

Es informa que el concurs de trasllats es publicarà demà al BOE amb l'escala acordada.

 

Ús Acaip participa en el desenvolupament de la guia "Davant els riscos psicosocials en el treball"

PDF

Madrid | 27 de març de 2017

Acaip com un dels membres més actius de la xarxa d'institucions penitenciàries en EPSU (European sindicats Federació) ha participat en el desenvolupament d'una guia que pretén fer front a riscos psicosocials en el treball, especialment en el camp de l'administració pública

Riscos psicosocials laborals estan augmentant molt significativament en els darrers anys, només cal veure l'augment significatiu en els atacs als treballadors públics, especialment en cas d'aquells que serveixen a institucions correccionals.

 

PDF Descarregar informació Acaip (PDF document)

 

Presó de Palència afegeix 18 funcionaris atacs de 2014

PDF

Castella | 27 de març de 2017

Font: El nord de Castella

 

El centre penitenciari, situat a Dueñas, és una de les més preocupat, segons Interior, registrar 81 incidències amb els treballadors afectats en els darrers tres anys

Institucions penitenciàries, agència sota el Ministeri d'Interior, ha van representar un total de 2,132 agressions als presos, funcionaris de presons en els últims sis anys, des de 2011 a agost de 2016, que significa que el personal de treball a les presons espanyoles ha patit una mitjana d'atac diària resultant en accident. Els millors del rànquing de les presons on seus funcionaris homes han patit més atacs presons de Madrid dos, el de Madrid VII, situat a Estremera, que ha gravat 85 atacs en els últims sis anys, i V de Madrid, situat a Soto de Real, amb 69. Seguit, en ordre, el centre penitenciari de Morón de la Frontera (Sevilla II), 67; de Saragossa, 56; i els de A Lama (Pontevedra) i La Moraleja, Dueñas, amb 52 cada.

 

Un nou poder de decisió en Topas provoca retards i esquerra es limita als treballadors

PDF

Salamanca | 27 de març de 2017

Font: Tribuna de Salamanca

Una fallada en el subministrament d'energia, que ha estat repetit com es denuncia la Unió Acaip, ha provocat el retard en la incorporació dels treballadors a les seves tasques així com diversos d'aquests funcionaris tancat en diversos departaments de la penitenciaria.

Sindicat Acaip, la majoria a II.PP. i del C.P. de Topas, ha denuncaido que qualifiquen com "un altre fracàs" el poder de la C.P. de Topas sofert avui i ha generat, entre altres conseqüències, el retard d'accés personal als seus serveis, amb tot allò que comporta.

 

Condemnat a set presos acusats d'atacar oficials en un motí a Còrdova

PDF

Còrdova | 27 de març de 2017

Font: L'avantguarda

Tribunal del penal número 5 de Còrdova ha condemnat a penes d'entre sis mesos i dos anys i deu mesos de set presos presons, envellit uns 47 a 34, acusat de delictes d'atac a l'autoritat amb l'agreujant de reincidència en dos casos, càrrecs públics trastorn i danys, després d'amenaçar suposadament funcionaris de presons i fer-los mal en un motí a la presó d'Alcolea a 2007.

 

Carrera de cita cos tècnic II. PP

PDF

Madrid | 27 de març de 2017

Carrera de cita cos tècnic II. Promoció interna i lliure PP.

 

PDF Descarregar nominació raça cos tècnic IIPP promoció interna (PDF document)

PDF Descarregar nominació raça cos tècnic IIPP accés lliure (PDF document)

 

El madame de les presons espanyoles

PDF

Madrid | 25 de març de 2017

Fuente: El Mundo

Es madrileña de padre guineano y tiene un catálogo de 30 chicas que ofrece a presos de cuatro prisiones

Ella nos detalla los 'trucos' para colarlas

Instituciones Penitenciarias, que prohíbe la prostitución con internos, lo niega: "Todo es una fábula"

 

Teresa [nombre ficticio] conduce un Mini Cooper y reside en un piso espectacular en el madrileño barrio de La Latina. La vida le sonríe a esta madrileña de padre guineano y madre española. Gana entre 6.000 y 8.000 euros al mes en negro dedicándose al oficio más antiguo del mundo. Y sin estar en primera línea ni manchándose las manos en un prostíbulo de mala muerte. La mujer, de 39 años y bellos rasgos, ya no tiene necesidad de vender su piel mulata por 60 euros ni por seis mil pesetas, la cifra que cobraba cuando empezó a trabajar en un club de alterne de la provincia de Cádiz.

 

PLACES DE CONCURS DE TRASLLATS 2017

PDF

Madrid | 23 de març de 2017

Informa que la convocatòria de concurs de mèrits de N15-22, ja ha estat signat pel ministre adjunt del Departament i ha enviat en avui al BOPA per a la publicació, tan aviat com sigui possible. En resposta a la sol·licitud, s'adjunta còpia dels annexos amb les posicions oferts, tot i que recorda la importància de traslladar-se als funcionaris actuants a participar en el concurs, que les aplicacions a les vacants es realitza d'acord amb la convocatòria publicada en el butlletí oficial de l'estat.

 

PDF Concurs de trasllat de places descarregar (PDF document)

PDF Feines ARCHIDONA descarregar (PDF document)

 

Convocatòria reunió sobre el concurs de la balança de transferències

PDF

Madrid | 22 de març de 2017

Ser Convocatòria tancada i agenda enviat pel SGIIPP el organizaciiones sindical per mantenir una reunió el 27 de març a les 10:30

 

PDF Descarregar cridar reunió (PDF document)

 

Nova presó de creació publicació de BOE de Ceuta

PDF

Madrid | 22 de març de 2017

Instal·lacions correccionals


Ordre INT/253/2017, de 16 de març, que crea la nova presó de Ceuta i procedir a la cloenda de l'existent actualment.

 

PDF (BOE-A-2017-3075 - 2 PP. - 157 KB)

 

INSTITUCIONS CORRECCIONALS ENVIAR A PRESÓ UNA ALTRA VEGADA UN PRES QUE VA PROTAGONITZAR UN INTENT DE MOTÍ DE HUELVA

PDF

Huelva | 21 de març de 2017

ACAIP ha après que institucions correccionals ha considerat, tan increïble com sembla, que la millor destinació per a les activitats destinades a la rehabilitació d'un reu, tratamentales després de l'experiència de més de 25 anys de presó, és el centre penitenciari de Huelva.
Passant per alt que deia intern va protagonitzar en la presó del centre, al costat d'altres interns, un intent de motí en un d'ells mòduls més conflictius i, el novembre de 2014, arengava a la resta de la presó de població per acte contra els funcionaris que en aquest moment eren en el mòdul, la solució és l'incident amb tres oficials ferits.

 

PDF Descarregar enllaços ACAIP HUELVA (PDF document)

 

Un Lama funcionaris de presons patit 60 agressions dels interns en cinc anys

PDF

Vigo | 21 de març de 2017

Font: Faro de Vigo

Més de la meitat eren atacs mentre l'empleat públic pateix lesions - és el quart criminal amb més incidències.

El conflicte interior de les presons ha caigut significativament en els darrers anys, especialment des d'aleshores també han baixat significativament els problemes d'amuntegament que patien les presons com A Lama. No obstant això, els funcionaris de presons segueixen ser assaltat per alguns interns. 

Acaip adverteix error en les bases de 2017 d'Acció Social

PDF

Madrid | 18 de març de 2017

"Ajuda per a la promoció interna".

Que tothom sap que tot i que la OEP 2016 contempla un número 25 del cos especial d'institucions correccionals per la seva oferta en la promoció interna, o durant el calendari any de l'oferta realitzada pel B.O.E de 22 de març, 2016 o fins i tot al llarg d'aquest any 2017, ha estat la convocatòria per a la realització de proves pel que és absolutament clar que aquesta zona suporta per a la promoció serà completament al descobert, no hi haurà peticionaris v hi serà, per tant, premi final.

 

PDF Descarregar nous accidents biològics de Protocol (PDF document)

 

Publicació en el butlletí oficial que el centre penitenciari de Màlaga II, es crea a Archidona (Màlaga).

PDF

Màlaga | 18 de març de 2017

Orden INT/247/2017, de 16 de marzo, por la que se crea el Centro Penitenciario de Málaga II, en Archidona (Málaga).

Como consecuencia del desarrollo del Plan de Amortización y Creación de Centros Penitenciarios (PACEP), se ha podido concluir la construcción del Centro Penitenciario sito en la localidad malagueña de Archidona. El citado Establecimiento Penitenciario viene a completar el mapa de centros penitenciarios radicados en la Comunidad Autónoma de Andalucía y su puesta en funcionamiento permitirá poner a disposición de los internos en prisión los más modernos medios e instalaciones en el ánimo de alcanzar, con las mayores garantías posibles, el mandato constitucional de reinserción y rehabilitación que preside toda la actuación penitenciaria, sin merma de garantizar, en todo momento, las más completas exigencias en materia de seguridad tanto interior como exterior.

 

PDF (BOE-A-2017-3013 - 1 pág. - 153 KB)

 

Jaén-rebuig de la pena a un funcionari de presons

PDF

Jaén | 18 de març de 2017

Font: Diari de Jaén

Òrgans de l'agrupació d'elles de la mateixa administració de presó d'institucions (Acaip), Unió majoria a la presó de Jaén, emprendre, fa un any, una campanya de recollida de signatures entre ells funcionaris per què considera "un abús de poder" del director del centre, taula de Juan. Notícies que era recollit per aquest diari i que va qüestionar la política de gestió de personal. Iniciat com a conseqüència d'això, un règim disciplinari, a instàncies del responsable del Centre, el delegat de l'organització sindical a la presó, Pablo V., "els presumptes desqualificacions". Com a resultat de la iniciativa de la direcció, explica Acaip, presó inspecció proposta és la sanció amb dos mesos de suspensió d'ocupació i sou al representant del personal.

 

Melilla-diversos presos donats una pallissa a un altre en una solució de partitures

PDF

Melilla | 17 de març de 2017

Font: Avui Melilla

ACAIP diu que només la ràpida intervenció dels funcionaris evitar una tragèdia-la atacat gairebé va perdre un ull a tallar una tapa amb un pal.

Presó ACAIP Unió ha denunciat la "pallissa brutal" diversos reclusos de la presó de Melilla va donar a un altre pres, que estava a punt de perdre un ull quan estigué una parpella amb un pal d'escombra. Els agressors han estat cedits al Departament d'aïllament, encara que ACAIP denuncia que és de presos "multirreincidentes i perillós" que eren "guanyadors" del director de la presó amb "destinacions pagat pagada per tots ells ciutadans".

 

Sol·licitud de sindicats signatari del conveni de la convocatòria de reunió

PDF

Madrid | 16 de març de 2017

Sindicats signatari del conveni de data 12 de gener de 2017, per la qual cosa va emprendre l'administració penitenciaria convocatòria urgent i immediata d'un concurs de mèrits pels nivells 15-22 en els serveis d'institucions correccionals, volem traslladar el nostre malestar per incompliment d'un conveni que tenia un caràcter imminent i que ja han passat més de dos mesos sense la seva execució.

 

PDF Descarregar Unió declaració conjunta (PDF document)

 

ACAIP a la televisió a Castella i Lleó

PDF

Castella i Lleó | 16 de març de 2017

 

Algesires Acaip denuncia problemes regiments després d'una setmana sense subministrament d'aigua

PDF

Madrid | 16 de març de 2017

  • Algesires Acaip denuncia greus problemes regiments al centre després d'una setmana sense subministrament d'aigua
  • Múltiples queixes interns de funcionaris al servei de
  • Instàncies va informar de la situació davant el jutge de la presó de vigilància,
  • Intern aïllat provisionalment pels comportaments que mantenir,
  • Plantes intents multitudinaris,
  • Manteniment intern, recorrent les carreteres a les 22h tractant d'arreglar les inundacions en el Departament de comunicacions,
  • Interns sense dutxar-se o rentar els dies. ETC....

 

PDF Acaip Algesires descarregar enllaços (PDF document)

 

Alacant-concentració de suport funcionaris censurada seguint la fugida d'un reclús

PDF

Alacant | 16 de març de 2017

Font: Informació

Centenars de treballadors de la centro Penitenciari de Fontcalent centrar ahir a l'entrada de la presó per mostrar la seva "indignació" per mesures punitives ésser aplicades la inspecció presó a Alacant, en particular un oficial de la psiquiatria i altres tres centre de compliment que serveix d'un mòdul quan un pres es va escapar. Aquestes últimes ha estat proposar-los una sanció d'ocupació i sou d'un mes i mig pel director del mòdul i un mes per als altres dos funcionaris, segons fonts sindicals.

 

Acaip ser mobilitzats contra el "amuntegament" a les presons de CyL

PDF

Castella i Lleó | 16 de març de 2017

Font: EuropaPress

Ell marca la situació "insostenible" a causa del conflicte i l'envelliment de les plantilles, amb una mitjana de 54 anys

L'agrupació dels cossos de l'administració de es (Acaip) es estrella mobilitzacions en els pròxims dies per denunciar la actual "massificació" dels presos a presons de Castilla y León i reclamar un major nivells que acabin amb el dèficit de plantilles de personal i l'envelliment. Calendari de mobilitzacions encara no ha estat establerta, però constarà de les concentracions de funcionaris a vuit presons Acaip mobilitzarà contra les presons "amuntegament" de Castilla y León, com en altres llocs en presons de tot Espanya, com anunciat avui la regional secretari de Acaip, José Antonio Cartón, que ha dibuixat en termes amples l 'barril de pólvora"en que aquestes instal. lacions a causa d'aglomeració han tornat de interns, la "conflictivity" que genera i insuficient dotació de personal encarregat de la vigilància.

 

Convocatòria curs en línia badaral

PDF

Madrid

Acció de formació: BAOARAL en línia

Objectiu GENERAL: donar a conèixer les capacitats del sistema d'informació i assistència a la direcció de per$ ona1 en l'àmbit de l'Administració General de l'estat.

Durada: el curs es realitzarà completament en línia de 24 d'abril al 4 de juny de 2017 el propi treball. Classes es durà a terme per la gent d'aquesta institució designada efecte ar i tindrà una càrrega lectiva de 20 hores,

PDF Descarregar convocatòria curs (PDF document)

 

CONCENTRACIÓ DELS FUNCIONARIS EN TAHICHE (LANZAROTE)

PDF

Madrid | 15 de març de 2017

Els quatre sindicats amb representació Unió a la presó de centre d'Igualada: ús ACAIP i FeSP-UGT, CSIF, CCOO ha convocat una concentració en ella la porta principal de la presó de centre-los 11:30 en protesta pel mateix incidències pel que fa a aquest centre resultant ferit de gravetat diferent diversos treballadors.

La raó principal d'aquesta concentració és espectacle nostra solidaritat a tots els treballadors públics que van ser ferits, així com denunciar públicament la manca de mitjans de comunicació tant estructurals com materials que pateixen en l'exercici diari de la nostra feina.

Ells quatre delegats d'ells diferents sindicats volen mostrar públicament la seva satisfacció total amb la resposta d'ells treballadors del centre que tenen fills en nombre dalt a 100 malgrat no per sortir a concentrar-se és un número molt gran que estaven treballant en l'interior d'aquell dia.

Posteriorment va celebrar una Assemblea amb els treballadors de la presó del centre on s'acorda una sèrie de mesures que va adoptar aquest compte degut es donarà en el moment de la seva realització.
Escanejat per lleves

 

Sindicats denuncien Càceres presó continuar amb dèficit de funcionaris

PDF

Càceres | 15 de març de 2017

Font: El Periódico de Cáceres

ÚS ACAIP VAN REUNIR DILLUNS AMB CRISTINA HERRERA I JOSÉ CARLOS VAIXELL.

La delegació de govern es reunirà amb institucions correccionals. La presó té 66 feines descobert, llista que s'espera a reduir els 12.

La delegació del govern a Extremadura es reunirà amb el secretari general d'institucions penitenciàries, Angel Yuste, transferir la ubicació de la presó de Cáceres, que pateix un dèficit de personal durant algun temps segons el sindicat Acaip-ús de queixa. El problema té a veure amb la manca de personal tant amb la imminent retorn de centenars de presoners que es van traslladar a mesos enrere a l'inici d'algunes obres a la presó per a la instal·lació de detectors de fum, la previsió és que van a parar al final d'aquest mes dóna llum verda a la devolució dels presoners. Actualment l'obra se centra en els dos últims departaments restants, els ingressos i la Infermeria.

 

RODA DE PREMSA DE ACAIP CASTELLA LLEÓ

PDF

LEON | 15 de març de 2017

 

Ajudants de publicació final aprovat cos EPO 2016

PDF

Madrid | 15 de març de 2017

Ordre INT/230/2017, de 9 de març, per la qual es publica la llista de aprovat durant l'oposició de proves selectives per a ingrés en el cos d'ajudants de es, convocades per l'Ordre INT/1085/2016, 30 de juny.

Formació d'inici de curs 18 d'abril.

 

PDF (BOE-A-2017 - 2807-2 PP. - 162 KB)

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Nuevo periódico

ENFOQUE: Un nuevo periódico en II.PP.

Revista sindical

Revista ACAIP

Canal vidéo

Academias y preparadores a oposiciones

Academias y preparadores a Instituciones Penitenciarias

Acceso SSO (login único en sindicato)

Si ya estas registrado, introduce tu NIF (Nombre de usuario) y contraseña

Union

[+] Informació general >>

[+] Del personal laboral >>

[+] Notícies >>

[+] Negociació >>

[+] Concursos i competicions >>

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Sevilla 5
Palacio de la Monclo...
Salamanca 6
Encierro en Valencia...
Picassent 29
Jerónimo
Picassent 1

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info