Dijous, 30 de març de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies
Notícies
ASSALTAT BRUTALMENT UN OFICIAL DE LA PRESÓ D'ALBOLOTE MENTRE ELS SEUS COMPANYS SALVAR LA VIDA A L'INTERN PDF

Granada | 30 de març de 2017

a la nit d'ahir, 19:15 hores, un Departament de aïllament interns classificat en primer grau, intentar calar foc a la matalàs, provocant un gran núvol de fum que ràpidament va envair la cèl·lula. Alertat Departament funcionaris va arribar al seu suport. L'interior havien de ser rescatat per un oficial que va arribar a la cèl·lula en absència de la mateixa reacció, evitant la asfíxia per inhalació de fum.

 

PDF Descarregar declaració conjunta sindical (PDF document)

 
Van denunciar la massificació de presos i manca de funcionaris a la presó "La Torrecica" PDF

Albacete | 29 de març de 2017

Fuente: El Digital de Albacete

La Junta de Personal de la Administración General del Estado en Albacete, denunciaba hace un año la situación “precaria” que viven los trabajadores del Centro Penitenciario ‘La Torrecica’ de Albacete. El vicepresidente de la Junta de Personal, Andrés García, ha detallado a El Digital de Albacete que ya “denunciamos en su momento la falta de medios humanos, materiales y el incremento en el número de internos”, incidiendo en que “la falta de personal es aún mayor transcurrido un año, y se espera que durante este año la situación empeorará”.

 
AGRESSIÓ A UN FUNCIONARI A LA PRESÓ DE VILLENA PDF

Madrid | 29 de març de 2017

Des de la Coordinadora regional de la Unió Acaip a Alacant, Unió de les presons més importants en el Sector i a la Comunitat Valenciana, present es procedeix a notificar els següents esdeveniments en el dia 29/03/2017 el Alacant CP 2:
El dia de la data, a la tardor de matí a la població reclusa, en un dels mòduls més conflictius de la penitenciaria, hi ha hagut un atac violent a un dels companys del servei assignats.

 

PDF ACAIP VILLENA descarregar enllaços (PDF document)

 
Treballadors de presó d'Albolote denunciar immersió lleugera que va portar a protestes pels reclusos PDF

Albolote | 28 de març de 2017

Font: EuropaPress

Plataforma Unió de presó Albolote (Granada) va denunciar la llum capbussada successives que afecten el criminal dissabte passat i que fa malbé les bombes d'aigua, que va provocar una sèrie de protestes pels reclusos "que podria ben final el motí". En un comunicat, plataforma, integrada per la FPAP, Acaip, UGT i CCOO, sindicats dir que fracàs dirigits a treballadors de manteniment treballat durant tot el dia a seva disposició sent més nombrosos Microordinador elèctrics a les 21.15 hores, quan es produeix un tall total, que va deixar "al voltant del centre paralitzat i en la foscor ", ja que no va entrar en funcionament generadors electrics".

 
Presó de Palència afegeix 18 funcionaris atacs de 2014 PDF

Castella | 27 de març de 2017

Font: El nord de Castella

 

El centre penitenciari, situat a Dueñas, és una de les més preocupat, segons Interior, registrar 81 incidències amb els treballadors afectats en els darrers tres anys

Institucions penitenciàries, agència sota el Ministeri d'Interior, ha van representar un total de 2,132 agressions als presos, funcionaris de presons en els últims sis anys, des de 2011 a agost de 2016, que significa que el personal de treball a les presons espanyoles ha patit una mitjana d'atac diària resultant en accident. Els millors del rànquing de les presons on seus funcionaris homes han patit més atacs presons de Madrid dos, el de Madrid VII, situat a Estremera, que ha gravat 85 atacs en els últims sis anys, i V de Madrid, situat a Soto de Real, amb 69. Seguit, en ordre, el centre penitenciari de Morón de la Frontera (Sevilla II), 67; de Saragossa, 56; i els de A Lama (Pontevedra) i La Moraleja, Dueñas, amb 52 cada.

 
Un nou poder de decisió en Topas provoca retards i esquerra es limita als treballadors PDF

Salamanca | 27 de març de 2017

Font: Tribuna de Salamanca

Una fallada en el subministrament d'energia, que ha estat repetit com es denuncia la Unió Acaip, ha provocat el retard en la incorporació dels treballadors a les seves tasques així com diversos d'aquests funcionaris tancat en diversos departaments de la penitenciaria.

Sindicat Acaip, la majoria a II.PP. i del C.P. de Topas, ha denuncaido que qualifiquen com "un altre fracàs" el poder de la C.P. de Topas sofert avui i ha generat, entre altres conseqüències, el retard d'accés personal als seus serveis, amb tot allò que comporta.

 
Condemnat a set presos acusats d'atacar oficials en un motí a Còrdova PDF

Còrdova | 27 de març de 2017

Font: L'avantguarda

Tribunal del penal número 5 de Còrdova ha condemnat a penes d'entre sis mesos i dos anys i deu mesos de set presos presons, envellit uns 47 a 34, acusat de delictes d'atac a l'autoritat amb l'agreujant de reincidència en dos casos, càrrecs públics trastorn i danys, després d'amenaçar suposadament funcionaris de presons i fer-los mal en un motí a la presó d'Alcolea a 2007.

 
El madame de les presons espanyoles PDF

Madrid | 25 de març de 2017

Fuente: El Mundo

Es madrileña de padre guineano y tiene un catálogo de 30 chicas que ofrece a presos de cuatro prisiones

Ella nos detalla los 'trucos' para colarlas

Instituciones Penitenciarias, que prohíbe la prostitución con internos, lo niega: "Todo es una fábula"

 

Teresa [nombre ficticio] conduce un Mini Cooper y reside en un piso espectacular en el madrileño barrio de La Latina. La vida le sonríe a esta madrileña de padre guineano y madre española. Gana entre 6.000 y 8.000 euros al mes en negro dedicándose al oficio más antiguo del mundo. Y sin estar en primera línea ni manchándose las manos en un prostíbulo de mala muerte. La mujer, de 39 años y bellos rasgos, ya no tiene necesidad de vender su piel mulata por 60 euros ni por seis mil pesetas, la cifra que cobraba cuando empezó a trabajar en un club de alterne de la provincia de Cádiz.

 
Un Lama funcionaris de presons patit 60 agressions dels interns en cinc anys PDF

Vigo | 21 de març de 2017

Font: Faro de Vigo

Més de la meitat eren atacs mentre l'empleat públic pateix lesions - és el quart criminal amb més incidències.

El conflicte interior de les presons ha caigut significativament en els darrers anys, especialment des d'aleshores també han baixat significativament els problemes d'amuntegament que patien les presons com A Lama. No obstant això, els funcionaris de presons segueixen ser assaltat per alguns interns. 

 
Jaén-rebuig de la pena a un funcionari de presons PDF

Jaén | 18 de març de 2017

Font: Diari de Jaén

Òrgans de l'agrupació d'elles de la mateixa administració de presó d'institucions (Acaip), Unió majoria a la presó de Jaén, emprendre, fa un any, una campanya de recollida de signatures entre ells funcionaris per què considera "un abús de poder" del director del centre, taula de Juan. Notícies que era recollit per aquest diari i que va qüestionar la política de gestió de personal. Iniciat com a conseqüència d'això, un règim disciplinari, a instàncies del responsable del Centre, el delegat de l'organització sindical a la presó, Pablo V., "els presumptes desqualificacions". Com a resultat de la iniciativa de la direcció, explica Acaip, presó inspecció proposta és la sanció amb dos mesos de suspensió d'ocupació i sou al representant del personal.

 


Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info