Dilluns, 20 de febrer de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies
Notícies
Acaip denuncia una apagada que va deixar els funcionaris "atrapat i envoltat de presos" PDF

Madrid | 16 de febrer de 2017

Font: Avui Melilla

 

La Unió denuncia aquest incident"greu" que dir "posar en perill la integritat dels presos i funcionaris"

 

Segons denuncia la Unió de les presons Acaip, a les set de la tarda de l'últim diumenge 12 de febrer, es produeix un tall de fluid elèctric del Departament de preventiu que provocava que deixen de treball dispositius d'emergència. En aquell moment s'han blocat la portes elèctriques i funcionaris "van ser durant uns 15 minuts aïllades en la foscor envoltat intern", van afegir.

 
Concentració a la Subdelegació del govern a València "en defensa de la llibertat d'Associació i els drets dels treballadors" PDF

València | 15 de febrer de 2017

Al matí una concentració es realitza a la porta de la Subdelegació del govern a València convocada pel personal de la Junta de l'administració de l'estat d'aquesta província, amb la
suport del Comitè d'empresa de l'edat i els sindicats de presons de Picassent. A la mateixa tenen fills, a més de membres de les entitats i sindicats conveners, treballadors de la presó de centre.

L'expulsió de els gremis de ls Unió local del centre, en la qual portava més de 24 anys, és una represàlia per ells Unió crític a la gestió de l'adreça en matèria de personal i per la realització d'activitats en el centre que pot posar en risc la seguretat d'ells treballadors.


PDF València Acaip descarregar enllaços (PDF document)

 
Villabona-«feia anys que no es veia una situació tan tensa a la presó» PDF

Villabona | 15 de febrer de 2017

Fuente: La Voz de Asturias

Fuentes penitenciarias sostienen que el incidente surgido en Villabona con la visita de los diputados puso en grave riesgo la seguridad. Los funcionarios advierten que «pretender celebrar una asamblea en un patio de una prisión es incongruente»

«Fue una situación conflictiva y muy desagradable, de auténtico acoso y derribo. La seguridad debe primar por encima de todo y se corrió un gran riesgo. Se vivieron momentos de gran tensión en los que temimos que pudiera pasar algo grave y que no se pueden consentir en una cárcel». Así relatan fuentes penitenciarias la situación que se registró el pasado viernes, día 10, cuando una delegación de siete diputados, integrantes de la Comisión de Derechos Fundamentales de la Junta General del Principado, se desplazó hasta el Centro Penitenciario de Asturias con la intención inicial de conocer de primera mano la situación de las Unidades Terapéuticas y Educativas (UTEs).

 
El vicepresident del Consell es reuneix amb sindicats expulsats de la presó de Picassent PDF

València | 14 de febrer de 2017

Ahir a Acaip va tenir coneixement de la visita al centre del Vice-President de el Consell Sra Mónica Oltra i li demani per mantenir una reunió amb ella per analitzar la situació en el centre després de l'expulsió de les cooperatives de la Unió local que havia estat ocupant durant 24 anys sense que les han subministrat una solució adequada no només per a ells, sinó també per als treballadors. Durant 30 minuts ha estat exposat a la vicepresidenta de la història, els fets i la situació actual. Ha vist de primera mà com es proposa que es tracta a la gairebé 1000 treballadors del centre (la majoria dels quals funcionen torns) per 4 sindicats existents en un espai d'uns 11 metres quadrats, sense calefacció, amb filtracions i humitats...

 

PDF Descarregar enllaços premsa Acaip-Valencia (PDF document)

 
(Cs tindrà iniciatives al Congrés a conèixer el "estat real" de la presó d'Albolote veure més a: http://www.20minutos.es/noticia/2958016/0/cs-llevara-iniciativas-al-congreso-para-conocer-estado-real-carcel-albolote/#xtor=AD-15&xts=467263) PDF

Granada | 14 de febrer de 2017

Font: 20 minuts
El diputat del grup parlamentari de ciutadans en el Congrés per Granada, Luis Salvador, ha avançat la seva intenció de promoure iniciatives en les Corts que permeten conèixer els "real" treballadors funcionaris i els presos a la presó d'Albolote (Granada) i estudi de les alternatives que assegurin la "màxima seguretat" de tots ells.

Segons ha informat Cs en una nota, tan adjunt anunciat després de visitar la presó juntament amb el diputat provincial de Cs, Francisco Rodríguez Ríos, amb qui realitza gires instal. lacions per comprovar l'estat de l'edifici i casernes, així com les mesures de seguretat, activitats i obres realitzades pels presos.

 
Manca de personal i l'estrès aclaparar funcionaris del Topas PDF

Topas | 10 de febrer de 2017

Font: al nord de Castella

Acaip celebrar que una reunió amb diputat socialista David va veure així que prengui les seves queixes al Congrés.

El sindicat Acaip, la majoria en institucions correccionals i a la presó Topas, va tornar ahir denunciant la manca de personal i les situacions de tensió que viuen els treballadors del Topas, després de la reunió amb el diputat socialista a Salamanca David va veure, en una ronda de contactes amb els quals la Unió pretén informar de membres dels diferents grups polítics , «així poden conèixer de primera mà situació i par.a demanar-los que és d'interès des del seu rol de representació d'ells ciutadans i fer el que està en la mà abans del Congrés d'ells membres, per a corregir-lo.»

 
Sindicats prendre diàleg trencat amb la direcció de la presó per "ignorar" les seves demandes PDF

Granada | 10 de febrer de 2017

Font: L'avantguarda

La plataforma d'unió a la presó d'Albolote (Granada), UGT, CCOO, FPAP, Acaip i CSIF, ha estat trencat diàleg amb la direcció de la presó d'entendre que en aquest moment no ha fet resposta a les seves demandes, "fent cas omís de la crida per al tancament de departaments, la reducció del nombre de presos o la contractació de personal temporal".

La decisió ja s'ha traslladat per escrit al director de la presó, segons han informat els sindicats en una declaració conjunta que retreure-li seu "repetit incompliment del calendari laboral", a través de la dotació estàndard de torns continus de 24 hores, un horari "no cobertes legalment".

 
64 presons espanyoles encara no han ja posat en marxa el sistema LexNET PDF

Madrid | 09 de febrer de 2017

Font: El confidencial

Ells centres presó de Segòvia i de Múrcia són els únics que compleixen amb la normativa que va entrar en vigor el 1 de gener.

Els cossos i forces de seguretat de l'estat va començar també a utilitzar LexNET, segons el Pacte establert entre el ECGP i el Court Supreme. Ells presó Centre està tenint problemes que aguantar d'ells comunicació electrònic, només dos presons complir el mandat legal.

Aquest confidencial ja va dir que des de principis de gener de 2017 un acord del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i de la Court Supreme, prohibeix enviar per fax la escrita relacionades amb assumptes en pendent a la Court Supreme. Obligant a l'ús del sistema LexNET implementat pel Ministeri de Justícia.

 
EUPV exigeix al govern Central permetre que els sindicats a la presó de Picassent tornar al seus espais PDF

València | 07 de febrer de 2017

Van ser expulsats del Centre Penitenciari el dia 1 de febrer "aparentment en resposta a les crítiques que realitzen a la seva gestió i queixes sobre activitats que posar en perill la seguretat de la"
"treballadors"

 

PDF Descarregar a premsa (Document PDF)

 
Acaip denuncia la manca de metges en el codi postal d'Estremara PDF

Madrid | 07 de febrer de 2017

M. Robert baixa en qualitat de delegat provincial de l'agrupació d'ells cossos de l'administració de les institucions respecte a ells [ACAIP], que designa el EP Madrid VII-Estremera a efectes de notificacions ve d'exposar la queixa per la manca de facultatius de la presó de salut en l'EP Madrid VII-Estremera.

 

PDF Descarregar Acaip queixa (Document PDF)

 


Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info