Dimecres, 20 de febrer de 2019

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Esdeveniments i incidències
Événements et incidents
SEMANA NEGRA EN BOTAFUEGOS PDF

Madrid | 20 de febrer de 2018

El Sindicato con mayor representación en la Administración Penitenciaria, ACAIP, a través de su Sección Sindical de Algeciras, de nuevo denuncia altercados en la prisión de Botafuegos.

 

Uno de los hechos ha sucedido este jueves pasado, en el módulo 15, sobre las 04:20 h. cuando los Funcionarios de servicio observan a través de las cámaras  como sale humo de la galería de la zona 4, dándose cuenta de inmediato al Jefe de Servicios, personándose de inmediato y acompañado por  más Funcionarios.

 

 

PDFDescargar COMUNICADO ACAIP-ALGECIRAS (Documento PDF)

 
DOS AGRESIONES A FUNCIONARIOS EN CUATRO DÍAS EN TENERIFE II PDF

Madrid | 29 de novembre de 2017

El pasado día 24 de noviembre 2017 en el módulo 9 de Mujeres, el funcionario que prestaba servicio en ese momento observa como su compañera trata de calmar a la interna D.G.G, ya que estaba visiblemente alterada, pegando gritos y teniendo el puño en alto dirigido hacia otra interna y frente a su cara en actitud desafiante. Se presenta allí para tratar calmar a la interna a fin de proteger su integridad física, así como la del resto de internas y aislar el problema. Cuando se ordena a D.G.G que acompañe al funcionario, está se niega reiteradamente a cumplir las órdenes y de manera agresiva e inesperada le lanza varios manotazos al funcionario, entre los cuales uno de ellos le impacta en la cara tirándole las gafas y otro, le golpea en el costado produciéndole una herida.

 

 PDFDescargar COMUNICADO ACAIP (Documento PDF)

 
Acaip-Teixeiro insta a terme realment la investigació anunciat per l'incident provocat per un II.PP intern. PDF

Teixeiro | 01 de març de 2017

Com A resultat de! incidents protagonitzada per Rosario Porto ia la setmana passada per dur a terme un consum massiu de medicaments per evitar la seva ia transferència centre A Lama presó, funcionaris de presons anunciar públicament una investigació per aclarir els fets.

Així de Acaip convidem Teixeiro direcció i ia propi Secretari General per dur a terme la investigació i publicar el seu resultat. Però alguns io és que dubtem molt per passar, més enllà de la "postureo" d'anuncis als mitjans de comunicació, principalment perquè e! equip directiu actual de II. PP i, especialment, genera secretari!, Sr. Yuste, no vols ben parats.

 

PDF Acaip Teixeiro descarregar enllaços (PDF document)

 
Assaltat dos oficials en el post que Murcia PDF

Madrid | 17 d'octubre de 2015

Passat dimarts, 10 de febrer de 2015, hi va haver un altercat amb diversos interns residents de un dels conflictes més gran dels mòduls Múrcia CP. Aquests reclusos va ser protagonistes una agressió seriosa per dos companys de servei.PDF ACAIP - Múrcia descarregar enllaços 1 (PDF document)

 
Acaip denuncia els funcionaris de l'agressió 3 a Morón de la Frontera PDF

Morón de la Frontera | 28 d'agost de 2015

El 18 d'agost hi va haver un incident al centre penitenciari de Morón de la Frontera on un pres assaltat tres funcionaris, que en aquest dia es queden baixes per lesions. L'esdeveniment produït en l'aïllament Departament on reclús classificat en el grau V M Victor Dario amb un ampli historial d'agressió i conflicte en aquest Centre i fins fa poc era a l'article 91•3 emprengué que puntades de peu i cops de puny contra els funcionaris de la departaemnte.
Passava durant la distribució d'aliments i la negativa de l'oficial que tenia autor addicional (com ho havia al matí) establerts per insultar i amenaçar els funcionaris després saltar sobre ells en un enorme estat d'agitació i agressivitat. Acaip denuncia la falta de personal a la penitenciaria de Morón de la frontera i desitjar una ràpida recuperació als funcionaris afectats.

 
Un pres de la Sevilla C.P jo apunyalat diverses vegades PDF

Sevilla | 28 de juny de 2015

En l'actualitat hi ha hagut un incident greu a la unitat de compliment de la penitenciaris de Sevilla quan un pres del mòdul 53 ha estat apunyalat diverses vegades patir diverses ferides a l'abdomen.

Els fets, que es va produir la meitat tard, no va donar lloc a conseqüències més greus donats ràpida i eficaç intervenció dels funcionaris en servei el mòdul que acull 70 interns, la majoria d'ells pateixen greus malalties psiquiàtriques, així com diverses malalties addictius.

 

PDF Acaip descarregar enllaços (PDF document)

 
3 funcionaris E.P. València són atacats PDF

València | 12 de juny de 2015

L'oficina a València del Acaip (Agrupació dels cossos de l'administració de es), majoria sindical en l'àmbit penitenciari, mitjançant el present vol enviar-li la
pròxim alleujament:

En els últims dies hi ha hagut nombroses incidències que han acabat amb almenys 3 agents ferits a causa d'agressions produïdes pel interna.

 

PDF ACAIP-València descarregar enllaços (PDF document)

 
Tenerife (II): Agressió a un funcionari PDF

Madrid | 12 de juny de 2015

El passat dia 7 de juny de 2015, a primera hora al matí que la D.P.C interna estava molt emocionat i nerviós, els va ser traslladat a la Infermeria per ser vistos pels serveis mèdics. Un cop allà comença a insultar i amenacen amb els funcionaris que estaven presents.

 

PDF Descargarcomunicado ACAIP-Tenerife (PDF document)

 
Salt de la negre-funcionari de presons rep diversos talls en un dit per part d'un intern PDF

Las Palmas | 11 de juny de 2015

FUNCIONARI DE PRESONS VA REBRE DIVERSOS TALLS EN UN DIT PER UN RECLÚS DESPRÉS D'UN ASSALT

Mitjançant aquest comunicat volem informar oficial que es va produir ahir a la penitenciaria de centre de Las Palmas, un funcionari darrera agressió al mòdul 2/3. El compte dels fets és el següent...


PDF ACAI - LAS PALMAS descarregar enllaços (PDF document)

 
Un intern 'autolesiona malament amb un ganivet i intenta atacar funcionaris" PDF

Melilla | 13 de març de 2015

Font: Avui Melilla

ACAIP denuncia la falta de mitjans i que la plantilla "indefens i desprotegit" sent per a l'adreça.

Sindicat ACAIP denuncia que un pres de la presó de Melilla ha autoinfligides diversos talls en els braços i el cos amb un ganivet, mentre va intentar atacar oficials. Com assenyalen, rere immobilitzar el pres va trobar que tenien mitjans de protecció i que havien d'esperar mitja hora fins que el director proporcionar-los mitjans per frenar el reclús, per què vostè introdueixi el personal tant havíem de tenir "amb les mans".

 


Pàgina 1 de 13

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2019
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info