Dissabte, 21 de gener de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació
Media
Unió Acaip considerat "més que preocupar-se" el dèficit de personal a la presó de Càceres PDF

Càceres | 21 de gener de 2017

Ús ACAIP Extremadura Unió qualifica com "més que preocupar-se" situació a la presó de Càceres a causa del dèficit de la plantilla, el personal sense cobrir 32% del seus 208 places. Davant aquest fet, el seu cap regional, Dionisio Iglesias, demanat per carta al secretari general d'institucions penitenciàries, Angel Yuste, que proveeixen els recursos humans necessaris per a la correcta realització de les tasques encomanades al personal del Centre, que actualment compta amb 142 membres, que significa que no estan cobrint 66 places.

32% de les 208 feines de presó Cacereña són actualment vacant

 
Presoner d'Albocàsser, assalts a les autoritats dues vegades en només 4 dies PDF

Albocàsser | 19 de gener de 2017

Font: el món

6 de gener va ser el primer atac l'any nou

Albocàsser Acaip Unió afirma canvis a la "greu situació en què ens trobem"

Les presons independents Acaip Unió ha denunciat el passat 6 de gener hi va haver el primer atac de l'any nou d'un domèstics diversos funcionaris a la presó d'Albocàsser (Castelló). Com a resultat de l'envestida del presoner, un dels empleats va patir ferides de consideració, com a objectius Acaip.

 
La presó de sistema de Sevilla, en perill d'esfondrament PDF

Sevilla | 17 de gener de 2017

Font: XYZ diària

Rebot va del delicte, la saturació d'ells les presons de Sevilla, el nombre de funcionaris que disminueix el dia a dia per l'escassa oferta d'ocupació pública i l'augment de la violència en els centres de presó és el pa de cada dia que els funcionaris de presons respost han de suport, fins a la vora de la desesperació.

Només a la presó de Sevilla m hi ha una superpoblació d'al voltant de 57%. Alejandro Caballero, oficial del servei d'interior al que presó i coordinador provincial de ACAIP (Agrupació dels cossos de l'administració de es), assegura que el nombre fluctua i allà són estacions amb menys interns, però actualment viu un incrementa el delicte. Mig andalusa presó amuntegament és, segons ACAIP, de la 168 %).

 
-Dimiteix Angel Herbella com a director de la presó a Alhaurín de la Torre PDF

Màlaga | 17 de gener de 2017

Font: Avui Màlaga

El director de la presó de Alhaurín de la Torre, el jurista Angel Herbella, ha presentat la seva dimissió. Reemplaçar en oficina Andrés Enríquez, que prèviament ocupava el càrrec de subdirector de gestió. Una decisió, segons les fonts consultades, que ja va ser rumorejat per algun temps.

" De l'agrupació dels cossos de l'administració de es (Acaip) a Màlaga va agrair el director sortint de l'obra dedicada a les presons" i va destacar que, malgrat els nombrosos enfrontaments i desacords "que han jugat amb ell, valoren que sempre mantenir"la porta oberta al diàleg", que ha permès d 'arribar a acords en benefici dels treballadors de les'.

 
Vaig intentar l'assalt al director de la presó de Huelva PDF

Huelva | 13 de gener de 2017

Font: Ja Huelva

11 de gener el director del centre penitenciari de Huelva va patir un intent d'atemptat per un reclús, segons ha descobert la Unió Acaip en un comunicat. Aprofitant la visita a un mòdul residencial que es va acostar a una entrevista, va ser abordat i insultat, fins i tot a patir "la mà", sense que l'agressió va ser més per la ràpida intervenció dels agents de vigilància que evitar el lleig incidents va ser més gran.

Des del sindicat ACAIP (Agrupació d'organismes de l'administració de es) "volem expressar la nostra solidaritat i el nostre suport a la directora del centre i condemnar l'incident violenta; "és un altre en la llarga llista que aquesta plantilla està patint en els últims temps, només que aquesta vegada en la persona del seu cap".

 
Alarma a l'hospital psiquiàtric de Fontcalent després 3 atacs funcionaris en 4 dies PDF

Alacant | 13 de gener de 2017

Font: Informació

Una amenaça interna amb un escuradents al coll un treballador per sortir del centre. Acaip denuncia la falta de personal.

La presó de l'Hospital Psiquiàtric de Fontcalent ha convertit en un dels centres del país com més incidències enregistrades i l'alarma ha estat provocat entre treballadors després de registrar aquesta setmana, quatre atacs a funcionaris, així com l'execució d'un reclús considerat perillosos, intent que va ser rescatat pel mòdul de seguiment de gestors i ahir que va protagonitzar una altra altercat a la causa d'un incendi en el seu , va denunciar el sindicat Acaip a aquest diari.

L'hospital psiquiàtric actualment acull aproximadament 250 reclusos i es preveu l'arribada dels 40 altres que fa un any van ser enviats a altres presons per algunes obres.

 
La negativa dels bancs a gestionar l 'ou niu"de presoners posar en problemes dins PDF

Madrid | 13 de gener de 2017

Fuente: Voz Populi

Después de que el concurso para gestionar las cuentas de Instituciones Penitenciarias quedase desierto, el Ministerio se ve obligado a dictar instrucciones para que las cárceles reactiven a partir del 15 de enero las 'ventanillas' que existían en las propias prisiones para que los familiares ingresasen fondos en las cuentas de los reos para sus gastos entre rejas. Los funcionarios critican la medida.

El máximo responsable de Instituciones Penitenciarias, Ángel Yuste, ha ordenado que se reactiven las 'ventanillas de peculio' de manera urgente el próximo 15 de enero

La orden ha provocado enorme malestar entre los funcionarios de prisiones. ACAIP, el sindicato mayoritario, denuncia que 300 trabajadores penitenciarios pasarán a ser "cajeros de banco"

 
PICASSENT-Rafael Blasco, 'agafat' còpia en una prova de la UNED a la presó PDF

València | 12 de gener de 2017

Font: LA SISENA

Rafael Blasco, a la presó pel "cas cooperació", està treballant cap a un grau a través de la Universitat Oberta, encara que per aparentment no anar molt bé en els exàmens. "Com si fora un noi de 15 anys d'edat, l'oficial capturat le copiar una prova", explica la periodista Loreto Ochando.

 

>>> ENLLAÇ SISÈ

 
Al Qaeda declara Jihad a Espanya d'arrabassar-Ceuta i Melilla PDF

Madrid | 07 de gener de 2017

Font: L'avantguarda

Al-Zawahiri en comparació amb la situació de les ciutats autònomes amb l'ocupació de Palestina, Caixmir, el Caucas i del Turquestan.

El responsable d'Al-Qaeda Central, Ayman al-Zawahiri, ha amenaçat per sisena vegada a Espanya i, més concretament a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. El líder de l'organització terrorista va declarar Jihad contra el país i encoratja als seus membres lluita per aturar l'anomenada "usurpació espanyol" d'ambdós territoris.

En un nou vídeo, Al Qaeda es refereix a totes les ciutats que, segons ell, pateixen per a ser ocupada pels "apòstates". Així, a més d'Espanya, amenaça els territoris de Palestina amb Israel, aquells a Àsia sota bandera russa o els del Caixmir amb l'Índia.

 
Presó de Burgos perdrà el 20% dels vigilants de seguretat en 2017 segons els sindicats PDF

Burgos | 07 de gener de 2017

Font: L'avantguarda

La plataforma Unió formada per ACAIP, FPAP, UGT i CCOO, CSIF ha denunciat la pèrdua del 20 per cent del personal dedicat al control intern de la Centre penitencial de Burgos en el 2017, com a conseqüència d'una "falta de previsió" pel govern central.

Presó de Burgos presenta una "gran bretxa" entre la relació de llocs de treball (RLT) i les tropes, ha explicat a Efe fonts de la plataforma sindical.

Una "bretxa" això és de particular interès en llocs de vigilància interna, aquells que estan en contacte directe amb els presos.

 


Pàgina 1 de 378

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info