Dimarts, 28 de març de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació
Media
Presó de Palència afegeix 18 funcionaris atacs de 2014 PDF

Castella | 27 de març de 2017

Font: El nord de Castella

 

El centre penitenciari, situat a Dueñas, és una de les més preocupat, segons Interior, registrar 81 incidències amb els treballadors afectats en els darrers tres anys

Institucions penitenciàries, agència sota el Ministeri d'Interior, ha van representar un total de 2,132 agressions als presos, funcionaris de presons en els últims sis anys, des de 2011 a agost de 2016, que significa que el personal de treball a les presons espanyoles ha patit una mitjana d'atac diària resultant en accident. Els millors del rànquing de les presons on seus funcionaris homes han patit més atacs presons de Madrid dos, el de Madrid VII, situat a Estremera, que ha gravat 85 atacs en els últims sis anys, i V de Madrid, situat a Soto de Real, amb 69. Seguit, en ordre, el centre penitenciari de Morón de la Frontera (Sevilla II), 67; de Saragossa, 56; i els de A Lama (Pontevedra) i La Moraleja, Dueñas, amb 52 cada.

 
Un nou poder de decisió en Topas provoca retards i esquerra es limita als treballadors PDF

Salamanca | 27 de març de 2017

Font: Tribuna de Salamanca

Una fallada en el subministrament d'energia, que ha estat repetit com es denuncia la Unió Acaip, ha provocat el retard en la incorporació dels treballadors a les seves tasques així com diversos d'aquests funcionaris tancat en diversos departaments de la penitenciaria.

Sindicat Acaip, la majoria a II.PP. i del C.P. de Topas, ha denuncaido que qualifiquen com "un altre fracàs" el poder de la C.P. de Topas sofert avui i ha generat, entre altres conseqüències, el retard d'accés personal als seus serveis, amb tot allò que comporta.

 
Condemnat a set presos acusats d'atacar oficials en un motí a Còrdova PDF

Còrdova | 27 de març de 2017

Font: L'avantguarda

Tribunal del penal número 5 de Còrdova ha condemnat a penes d'entre sis mesos i dos anys i deu mesos de set presos presons, envellit uns 47 a 34, acusat de delictes d'atac a l'autoritat amb l'agreujant de reincidència en dos casos, càrrecs públics trastorn i danys, després d'amenaçar suposadament funcionaris de presons i fer-los mal en un motí a la presó d'Alcolea a 2007.

 
El madame de les presons espanyoles PDF

Madrid | 25 de març de 2017

Fuente: El Mundo

Es madrileña de padre guineano y tiene un catálogo de 30 chicas que ofrece a presos de cuatro prisiones

Ella nos detalla los 'trucos' para colarlas

Instituciones Penitenciarias, que prohíbe la prostitución con internos, lo niega: "Todo es una fábula"

 

Teresa [nombre ficticio] conduce un Mini Cooper y reside en un piso espectacular en el madrileño barrio de La Latina. La vida le sonríe a esta madrileña de padre guineano y madre española. Gana entre 6.000 y 8.000 euros al mes en negro dedicándose al oficio más antiguo del mundo. Y sin estar en primera línea ni manchándose las manos en un prostíbulo de mala muerte. La mujer, de 39 años y bellos rasgos, ya no tiene necesidad de vender su piel mulata por 60 euros ni por seis mil pesetas, la cifra que cobraba cuando empezó a trabajar en un club de alterne de la provincia de Cádiz.

 
Un Lama funcionaris de presons patit 60 agressions dels interns en cinc anys PDF

Vigo | 21 de març de 2017

Font: Faro de Vigo

Més de la meitat eren atacs mentre l'empleat públic pateix lesions - és el quart criminal amb més incidències.

El conflicte interior de les presons ha caigut significativament en els darrers anys, especialment des d'aleshores també han baixat significativament els problemes d'amuntegament que patien les presons com A Lama. No obstant això, els funcionaris de presons segueixen ser assaltat per alguns interns. 

 
Jaén-rebuig de la pena a un funcionari de presons PDF

Jaén | 18 de març de 2017

Font: Diari de Jaén

Òrgans de l'agrupació d'elles de la mateixa administració de presó d'institucions (Acaip), Unió majoria a la presó de Jaén, emprendre, fa un any, una campanya de recollida de signatures entre ells funcionaris per què considera "un abús de poder" del director del centre, taula de Juan. Notícies que era recollit per aquest diari i que va qüestionar la política de gestió de personal. Iniciat com a conseqüència d'això, un règim disciplinari, a instàncies del responsable del Centre, el delegat de l'organització sindical a la presó, Pablo V., "els presumptes desqualificacions". Com a resultat de la iniciativa de la direcció, explica Acaip, presó inspecció proposta és la sanció amb dos mesos de suspensió d'ocupació i sou al representant del personal.

 
Melilla-diversos presos donats una pallissa a un altre en una solució de partitures PDF

Melilla | 17 de març de 2017

Font: Avui Melilla

ACAIP diu que només la ràpida intervenció dels funcionaris evitar una tragèdia-la atacat gairebé va perdre un ull a tallar una tapa amb un pal.

Presó ACAIP Unió ha denunciat la "pallissa brutal" diversos reclusos de la presó de Melilla va donar a un altre pres, que estava a punt de perdre un ull quan estigué una parpella amb un pal d'escombra. Els agressors han estat cedits al Departament d'aïllament, encara que ACAIP denuncia que és de presos "multirreincidentes i perillós" que eren "guanyadors" del director de la presó amb "destinacions pagat pagada per tots ells ciutadans".

 
Alacant-concentració de suport funcionaris censurada seguint la fugida d'un reclús PDF

Alacant | 16 de març de 2017

Font: Informació

Centenars de treballadors de la centro Penitenciari de Fontcalent centrar ahir a l'entrada de la presó per mostrar la seva "indignació" per mesures punitives ésser aplicades la inspecció presó a Alacant, en particular un oficial de la psiquiatria i altres tres centre de compliment que serveix d'un mòdul quan un pres es va escapar. Aquestes últimes ha estat proposar-los una sanció d'ocupació i sou d'un mes i mig pel director del mòdul i un mes per als altres dos funcionaris, segons fonts sindicals.

 
Acaip ser mobilitzats contra el "amuntegament" a les presons de CyL PDF

Castella i Lleó | 16 de març de 2017

Font: EuropaPress

Ell marca la situació "insostenible" a causa del conflicte i l'envelliment de les plantilles, amb una mitjana de 54 anys

L'agrupació dels cossos de l'administració de es (Acaip) es estrella mobilitzacions en els pròxims dies per denunciar la actual "massificació" dels presos a presons de Castilla y León i reclamar un major nivells que acabin amb el dèficit de plantilles de personal i l'envelliment. Calendari de mobilitzacions encara no ha estat establerta, però constarà de les concentracions de funcionaris a vuit presons Acaip mobilitzarà contra les presons "amuntegament" de Castilla y León, com en altres llocs en presons de tot Espanya, com anunciat avui la regional secretari de Acaip, José Antonio Cartón, que ha dibuixat en termes amples l 'barril de pólvora"en que aquestes instal. lacions a causa d'aglomeració han tornat de interns, la "conflictivity" que genera i insuficient dotació de personal encarregat de la vigilància.

 
Sindicats denuncien Càceres presó continuar amb dèficit de funcionaris PDF

Càceres | 15 de març de 2017

Font: El Periódico de Cáceres

ÚS ACAIP VAN REUNIR DILLUNS AMB CRISTINA HERRERA I JOSÉ CARLOS VAIXELL.

La delegació de govern es reunirà amb institucions correccionals. La presó té 66 feines descobert, llista que s'espera a reduir els 12.

La delegació del govern a Extremadura es reunirà amb el secretari general d'institucions penitenciàries, Angel Yuste, transferir la ubicació de la presó de Cáceres, que pateix un dèficit de personal durant algun temps segons el sindicat Acaip-ús de queixa. El problema té a veure amb la manca de personal tant amb la imminent retorn de centenars de presoners que es van traslladar a mesos enrere a l'inici d'algunes obres a la presó per a la instal·lació de detectors de fum, la previsió és que van a parar al final d'aquest mes dóna llum verda a la devolució dels presoners. Actualment l'obra se centra en els dos últims departaments restants, els ingressos i la Infermeria.

 


Pàgina 1 de 382

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info