Dissabte, 23 de juny de 2018

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Botafuegos homenatge a les víctimes dels funcionaris de presons de terrorisme
Botafuegos homenatge a les víctimes dels funcionaris de presons de terrorisme PDF

Algesires | 20 de desembre de 2016

Font: STLtoday.com

Secretari general d'institucions penitenciàries va obrir a la presó de Algeciras un monument en memòria dels oficials.

El secretari general d'institucions penitenciàries, Ángel Yuste, ha presidit avui a la presó en homenatge Algesires acte a presó oficials de víctimes del terrorisme. Ángel Yuste era acompanyada durant l'acte el Director de general de suport a les víctimes del terrorisme, Sonia Ramos, per l'alcalde d'Algesires, José Ignacio Landaluce, el diputat de la Generalitat a Cadis, Agustín Muñoz, President de l'Associació andalusa de víctimes del terrorismeJoaquin Vidal, i el director de la presó, Francisco Márquez.

Els assistents, que va tenir lloc a les instal·lacions del centre penitenciari d'Algesires, que va mantenir un minut de silenci en memòria de les víctimes dels funcionaris barbàrie terrorista. Immediatament després, Angel Yuste i l'alcalde d'Algesires dipositar una Corona de llorer en el monument en memòria d'aquests funcionaris.

At el monument llegeix la llegenda: "a la memòria de tots els oficials de presó que va donar la seva vida al servei d'aquesta institució i especialment els morts, ferits i segrestada pel flagell del terrorisme". Després de la inauguració del monument, el secretari general, va inaugurar les instal·lacions de la nova àrea reservada per a les comunicacions entre interns i les seves famílies.

Després de la inauguració, el secretari general va fer un discurs, el qual era considerat com "Justícia reconèixer la contribució decisiva realitzat per tots els funcionaris de presons per la seguretat de l'estat i la llibertat dels ciutadans".

En el seu discurs, va recordar l'atac de bomba per ETA a Sevilla I l'any 1991, en què quatre persones van perdre la vida a explotar un paquet voluminós, uns set quilos, adreçada al director del centre, Javier Romero. En aquell atac, mort oficial Manuel Pérez, dos interns i la família d'un altre pres. Joaquin Vidal, avui presents en l'acte d'homenatge i presó, excepte la vida a l'oficial de bombardeig.

El secretari general d'institucions penitenciàries va tenir un record sentit per a la resta dels oficials ferits o morts en atacs terroristes, que va citar un per un durant el seu discurs.

Avui la segona se celebra a la democràcia en honor de funcionaris, víctimes del terrorisme. El primer va tenir lloc a la presó de Sant Sebastià, 15 de setembre de 2015. En l'homenatge Martutene presó per tres dels seus funcionaris de presons morts pel terrorista ETA del grup (esglésies Angel Mota, José Ramón Domínguez i Francisco Javier Gómez Elosegui).

"Aquest acte representa un precedent històric per honorar públicament, per primera vegada, la memòria dels funcionaris d'institucions presó víctimes del terrorisme com col • lectiu específic." A partir de l'any passat al Martutene, l'acte d'homenatge avui a totes les víctimes dels funcionaris presó terrorista consolidarà una pràctica així només legítim ", va dir Yuste.

En memòria de Paco de Lucía

Funcionaris de la presó d'Algesires, amb el seu director al capdavant i dels interns del Centre ha volgut memòria també present emocional d'honor del geni guitarra Paco de Lucía. Des de la mort del guitarrista inimitable el febrer 2014, aquest establiment planejat portar el seu gra de sorra particular en el seu honor. A poc a poc, va començar a gestar la idea de pagar homenatge a la seva figura. I avui es va fer realitat amb la remodelació de l'entrada a la plaça del centre, anomenat "entre dos aigües" en memòria de la seva obra més emblemàtica. Aquesta plaça en l'àmbit del món i l'escultura de Paco de Lucía un lloc destacat.

El secretari general d'institucions també va tenir paraules d'elogi per la figura del guitarrista universal Paco de Lucía. Ángel Yuste considera que "Aquest virtuós de música pot servir com un exemple per a tothom com superar les mancances i les vicissituds de la vida." Avui aquí, en la seva pàtria, hem volgut honrar vostè aquest humil però sentit", va dir. Acte seguit, es va procedir a descobrir una figura feta de ferro per Paco de Lucía.

( 3 Votes )
 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2018
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info