Dissabte, 23 de juny de 2018

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Funcionaris de presons-Soria denunciar deteriorament i violència
Funcionaris de presons-Soria denunciar deteriorament i violència PDF

Soria | 20 de desembre de 2016

 

 

Font: diari de Sòria

 

Que apunten que envien perfils interns "complicats" i el fracàs per cobrir 20 places.

 

Funcionaris de presons de presó de Sòria - específicament la plantilla de vigilància interior - denunciar de forma, la manca de renovació dels mitjans i una política d'admissió que fins i tot es tradueixen en un augment de la violència física i psíquica. La situació es va reflectir en un comunicat, els sindicats UGT i CC OO CSIF Acaip juntament amb treballadors que no pertany a cap sindicat però que dóna suport a aquesta obra i el malestar personal.


Segons la carta, "regiments incidències en els últims anys han augmentat considerablement degut al tipus d'interns que s'estan enviant que, pel seu perfil, la categoria i estructura del Centre permet una correcta classificació i separació d'ells, sent coherent i rutinaris delictes reguladores, havent estat agreujat en els últims mesos».

Però la situació va més enllà i "aquesta situació la gestió de l'escola significa sense aportar solucions o acceptar les propostes que s'han fet a través de sindicats i plantilla sense sembla preocupat per la degradació de treball les condicions i el malestar dels treballadors i la pròpies reclusos que veure com viuen entre coerció «, amenaces i violència física ", afirmen.

Aquest problemes s'uneixen com una plantilla d'edat. L'edat mitjana és de 53 anys, «superant el 50 75% d'ella». És a dir, només un de cada funcionaris de quatre presons té menys de mig segle. «Aquests percentatges, per raons òbvies, pot només anar de mal en pitjor. Ser significativa per ells mateixos són agreujats per les condicions en què realitzem el nostre treball amb infraestructures obsoletes, ineficients i degradats».

A més, que no només no tots els seients estan cobertes, però sempre proporcionarà més vacants segons els treballadors del centre. «La relació de l'incompliment de treball (RLT) sistemàticament, que una manca de 20 tropes el mateix i cada cop fins a 25 en breu».

La situació afecta especialment «àrea de vigilància interior, que dóna suport a la unificació i serveis i l'acumulació de tasques afegit que del total del cens actual oficials del Centre són menys de la meitat els que s'han assignat la tasca de vigilància i custòdia dels interns».

Treballadors de presons soriana també volia "denunciar l'ús que es fa d'algunes de les càmeres de seguretat del centre dedicat als registres oficials en el seu temps i lloc de descans. «Recordant al director del centre que aquest ús és, com a mínim, irregular, la seva actitud ha estat idèntics que té amb la resta de problemes: negació i inacció ", segons la breu enviades per sindicats i no-sindicat funcionaris.

De fet el document, dissenyat per «fer públic la nostra situació amb l'esperança que això canviarà», insisteix que els ofereix «cap solució o per la direcció del Centre per la Secretaria General». Per tant afecta en nombroses ocasions en la necessitat de corregir la situació abans del deteriorament en les condicions i instal·lacions a la presó.

( 5 Votes )
 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2018
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info