Dissabte, 18 de novembre de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO

ACAIP PRESENTA QUERELLAS CRIMINALES POR LA RESOLUCION DEL CONCURSO DE TRASLADOS

ACAIP presenta QUERELLA CRIMINAL  contra el Subsecretario del Interior, Secretario General de IIPP y Subdirectora General de Recursos Humanos por la posible comisión de dos delitos: PREVARICACION ADMINISTRATIVA Y MALVERSACIÓN  DE CAUDALES PÚBLICOS

 

 

TOMA DECISION COMITE EJECUTIVO ACAIP

El Comité Ejecutivo de Acaip reunido en el día de hoy (9 de noviembre de 2017) ante la situación actual de la Institución Penitenciaria  ha decidido subir el nivel de las medidas de presión. Ante la gravísima situación real que vivimos, nos vemos abocados a impulsar las soluciones judiciales ante los atropellos que desde la SGIP se está llevando a cabo con el colectivo.


Se informará puntualmente de las próximas actuaciones, que se convocarán en el momento que se considere más oportuno para los intereses del colectivo.


Todas estas actuaciones nos llevarán a convocar una gran MANIFESTACIÓN al final del primer trimestre del 2018, una vez se hayan realizado los miles de movimientos del concurso de traslados que condiciona sin remedio la situación del personal en los centros penitenciarios.


El Comité Ejecutivo ha analizado objetivamente la tabla reivindicativa concluyendo de forma unánime en la necesidad de que llegado esta manifestación será el momento oportuno de convocar una huelga en el sector que nos conduzca a la consecución de nuestras justas y necesarias reivindicaciones.


PRESIDENTE DE ACAIP ANTE LA INSPECCION PENITENCIARIA

 

Miembros de la Ejecutiva de Acaip, representantes de UGT, CCOO y CIG apoyan al presidente de Acaip ante la apertura del expediente abierto injustamente. Finalmente el presidente del sindicato no ha declarado ya que Acaip presento una RECUSACIÓN sobre la apertura del expediente abierto por el Secretario General de II..PP  que actualmente tiene dos demandas presentadas por Acaip.

Inicio Notícies Mitjans de comunicació Funcionaris de presons-Soria denunciar deteriorament i violència
Funcionaris de presons-Soria denunciar deteriorament i violència PDF

Soria | 20 de desembre de 2016

 

 

Font: diari de Sòria

 

Que apunten que envien perfils interns "complicats" i el fracàs per cobrir 20 places.

 

Funcionaris de presons de presó de Sòria - específicament la plantilla de vigilància interior - denunciar de forma, la manca de renovació dels mitjans i una política d'admissió que fins i tot es tradueixen en un augment de la violència física i psíquica. La situació es va reflectir en un comunicat, els sindicats UGT i CC OO CSIF Acaip juntament amb treballadors que no pertany a cap sindicat però que dóna suport a aquesta obra i el malestar personal.


Segons la carta, "regiments incidències en els últims anys han augmentat considerablement degut al tipus d'interns que s'estan enviant que, pel seu perfil, la categoria i estructura del Centre permet una correcta classificació i separació d'ells, sent coherent i rutinaris delictes reguladores, havent estat agreujat en els últims mesos».

Però la situació va més enllà i "aquesta situació la gestió de l'escola significa sense aportar solucions o acceptar les propostes que s'han fet a través de sindicats i plantilla sense sembla preocupat per la degradació de treball les condicions i el malestar dels treballadors i la pròpies reclusos que veure com viuen entre coerció «, amenaces i violència física ", afirmen.

Aquest problemes s'uneixen com una plantilla d'edat. L'edat mitjana és de 53 anys, «superant el 50 75% d'ella». És a dir, només un de cada funcionaris de quatre presons té menys de mig segle. «Aquests percentatges, per raons òbvies, pot només anar de mal en pitjor. Ser significativa per ells mateixos són agreujats per les condicions en què realitzem el nostre treball amb infraestructures obsoletes, ineficients i degradats».

A més, que no només no tots els seients estan cobertes, però sempre proporcionarà més vacants segons els treballadors del centre. «La relació de l'incompliment de treball (RLT) sistemàticament, que una manca de 20 tropes el mateix i cada cop fins a 25 en breu».

La situació afecta especialment «àrea de vigilància interior, que dóna suport a la unificació i serveis i l'acumulació de tasques afegit que del total del cens actual oficials del Centre són menys de la meitat els que s'han assignat la tasca de vigilància i custòdia dels interns».

Treballadors de presons soriana també volia "denunciar l'ús que es fa d'algunes de les càmeres de seguretat del centre dedicat als registres oficials en el seu temps i lloc de descans. «Recordant al director del centre que aquest ús és, com a mínim, irregular, la seva actitud ha estat idèntics que té amb la resta de problemes: negació i inacció ", segons la breu enviades per sindicats i no-sindicat funcionaris.

De fet el document, dissenyat per «fer públic la nostra situació amb l'esperança que això canviarà», insisteix que els ofereix «cap solució o per la direcció del Centre per la Secretaria General». Per tant afecta en nombroses ocasions en la necessitat de corregir la situació abans del deteriorament en les condicions i instal·lacions a la presó.

( 5 Votes )
 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info