Dilluns, 23 d'octubre de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO

APERTURA EXPEDIENTE DISCIPLINARIO AL PRESIDENTE DE ACAIP


ESTAS SON LAS HERRAMIENTAS QUE UTILIZA LA SECRETARIA GENERAL DE INSTITUCIONES PENITENCIARIAS

PARA ACALLAR A ACAIP.


Ante la publicación realizada en el BOE por La Secretaría General de Instituciones Penitenciarias, comunicando la incoación de expediente disciplinario, por falta muy grave, contra el Presidente Nacional de Acaip, Don Jose Luis Pascual, el Comité Ejecutivo Nacional en pleno y por unanimidad ha adoptado la siguiente Resolución:


PDFDescargar RESOLUCIÓN COMITE EJECUTIVO DE ACAIP (Documento PDF)Y COMO PRUEBA DE ELLO, SE ADJUNTA LOS DATOS FISCALES DEL PRESIDENTE DE ACAIP.

 

 PDFDescargar DATOS FISCALES PRESIDENTE DE ACAIP (Documento PDF)

 

COMO NO PODIA SER MENOS ACAIP HA PRESENTADO UNA QUERELLA CRIMINAL contra Angel Yuste Castillejo y contra Jose María Pérez Peña, por las coacciones y persecución personal que estaban llevando a cabo contra el Presidente del Sindicato Acaip
A LOS VOCEROS DE YUSTE.. ES DECIR... CSIF(IMPRESENTABLES,  PALMEROS  Y VENDIDOS A LA ADMINISTRACIÓN)

Resulta difícil no vomitar al ver el pseudo panfletillo que acabáis de publicar atacando al Presidente del sindicato mayoritario de Prisiones. Causa verdadera vergüenza ajena que dediquéis vuestro tiempo a hacerle el trabajo sucio a la Administración Penitenciaria, a esta Administración Penitenciaria.


PDFDescargar COMUNICADO A LOS VOCEROS DE CSIF (Documento PDF)


 
LA SGIIPP DISCRIMINA A LOS ESTUDIANTES DE LAS UNIVERSIDADES PUBLICAS

La Administración Penitenciaria realiza una asignación ILEGAL y ARBITRARIA de las ayudas de acción social, DISCRIMINANDO  a los estudiantes de las Universidades Públicas.

 

Cientos de estudiantes matriculados en las Universidades PUBLICAS de este país, quedan fuera de la asignación de ayudas por la Secretaría General de Instituciones Penitenciarias, mientras si se le conceden a la totalidad de los matriculados en las universidades Privadas


Acaip, acudirá ante los Tribunales de Justicia para exigir que se depuren las responsabilidades que pudieran existir.VIDEO PRESIDENTE NACIONAL DE ACAIP

 

 


 PDFDescargar QUEJA AL SUBSECRETARIO DEL INTERIOR (Documento PDF)

PDFDescargar QUEJA AL MINISTRO DE EDUCACIÓN (Documento PDF)

PDFDescargar QUEJA A LOS SUBDELEGADOS DEL GOBIERNO (Documento PDF)

PDFDescargar QUEJA AL RECTOR DE LA UNED (Documento PDF)

PDFDescargar 3º QUEJA AL SUBSECRETARIO DE INTERIOR (Documento PDF)


 PDFDescargar NOTA DE PRENSA (Documento PDF)


 

MANIFESTACIÓN EN MADRID 26 OCTUBRE 2017

 

             

PROPUESTA MODELO CONCURSO ABIERTO Y PERMANENTE DE ACAIP

PROPUESTA MODELO CONCURSO ABIERTO Y PERMANENTE PRESENTADO POR ACAIP


 

 

Atendiendo a la especificidad del ámbito penitenciario como servicio esencial del sector público, y a las necesidades de los profesionales que prestan servicios en el mismo, EL MODELO de provisión de puestos de trabajo que se propone, tiene por finalidad la cobertura permanente de las plazas de las RPTs asignadas a cada centro penitenciario, garantizando un mejor desarrollo profesional y favoreciendo la movilidad voluntaria de los trabajadores de II.PP., siempre unida a una planificación predecible, cierta y constante, con lo que se promoverá una mayor conciliación de la vida personal y laboral.

 

PDFDescargar RESUMEN PROPUESTA ACAIP (Documento PDF)


PDFDescargar PROPUESTA DE ACAIP A FUNCION PUBLICA SOBRE CONCURSO DE TRASLADOS (Documento PDF)


PDFDescargar MODELO PROPUESTO POR ACAIP (Documento PDF)
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Slam a cedir per maternitat
Slam a cedir per maternitat PDF

Madrid | 02 de gener de 2017

 

Font: el món

El govern nega un oficial baixa de maternitat de la seva esposa després d'anunciar-lo

Era una recomanació de l'advocat de les persones que d'acord a l'executiu

La mesura pretén facilitar la recerca de treball mares aturades

Ja que après que la seva dona estava embarassada, la pas de foc marcada Manuel donat pel govern el març 2015. Quan es va assabentar que el que venia no era un, sinó dos nens, aquell anunci es va convertir en llei per al matrimoni.


Només fa un any que l'executiu havia acceptat que les mares els seus marits rendiment maternitat - en cas de ser funcionaris - després de les primeres sis setmanes després del part, si fossin aturats. Seva esposa no funciona. Ja és oficial. Complien el requisit així que Manuel era tranquil.

Els nou mesos va prendre en la creença que ell podria quedar amb els bessons per tal que ella tindria temps per trobar una feina. Ja que el 2013 es quedarà fora del circuit laboral, sempre havia intentat retornar part de però gens de sort. Però ara la cosa va ser diferent. Ara es necessita realment. Dos fills no són el mateix que un i salari de Manuel esquerra que curt. Per aquest motiu, havien agafat és tan fort el deixar d'assignació de la maternitat. Va passar les primeres sis setmanes amb els seus fills i això, les 10 restants. Però no ha estat capaç de ser.

La recomanació de l'Ombudsman, Soledad Becerril, validat pel govern d'un mes de març 2015 inútil i Manuel no ha vist obligada a tornar a la feina. Adéu a permís maternitat decantació. Va ser el primer oficial de la Comunitat Valenciana en aquest pas. El primer s'ha demostrat que les portes romanen tancades.

L'executiu considera que no compleix els requisits sense explicar quines són. Esposa de Manuel va donar a llum al novembre. Dues setmanes més tard, va demanar que la seva dona li va donar permís però, segons la denúncia, la resposta va no ser. "És una recomanació que va ser acceptada, però no està regulada", lamenta. I està lluitant. La setmana passada va presentar un recurs a la delegació del govern de València on va recordar que la doctrina del Tribunal Constitucional i legislació estan al seu costat.

«Que rebutjà mi aquesta recomanació feta pel Síndic de Greuges al govern és que les mares poden ser obligades a limitar la seva activitat professional i, per tant, posar-los en una situació que els deixa en desigualtat en la protecció del seu lloc de treball», rèplica Manuel.

"Maternitat, en qualsevol cas, cal posar en perill veure limitat expectatives empresarials i professionals i per adonar-se el principi d'igualtat entre homes i dones, igualtat d'oportunitats professionals, conciliació de la vida laboral i familiar", recull de l'escriptura.

Quan Becerril llançat aquesta proposta, des del Ministeri d'administracions públiques hi havia recepció. Aquesta agència informat després que la Comissió Superior de personal analitza els efectes de la qüestió, va dir, «per la promoció de la igualtat i no discriminació contra la dona en l'accés al món laboral, formació i promoció professional». Però tot va quedar en paper. En la pràctica les coses són una altra manera.

El criteri de Becerril coincideix també amb la comunitat jurisprudència i la doctrina del Tribunal Constitucional en nombroses sentències. Com assenyala el TC, «denegar permís al pare que treballa contractat perquè la mare no treballa o no treballa per compte propi és que les mares poden ser obligades a limitar la seva activitat professional». Però això és només teoria. Manuel ha analitzat.

«Ha estat només un gest davant l'opinió pública»

La majoria Unió en la plantilla conjunta de l'administració estatal perifèrica, a la província de València (ÚS ACAIP) mostrava d' indignació sobre la situació del ' Manuel. "Molt bombo es va donar a la recomanació de l'advocat de les persones, però la realitat és que no ha fet res per tal que els funcionaris poden fer ús d'això."

El grup va criticar la situació en què Manuel i va acusar el govern de no "Foment" de l'equilibri família vida malgrat haver anunciat. «No ha introduït una recomanació de qualificació. És clar que no és obligatori, però el fet és que ell ho acceptava al temps i li va donar publicitat. "El que ha fet l'executiu central és queden bé al públic. Només que».

 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info