Dilluns, 18 de juny de 2018

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Acaip denuncia curs unes quantes internes de Picassent, esports de contacte té antecedents per violència
Acaip denuncia curs unes quantes internes de Picassent, esports de contacte té antecedents per violència PDF

València | 06 de gener de 2017

 

Font: EuropaPress

Acaip queixa que diversos contacte intern del camp d'esports de Picassent té antecedents per violència - oficina a València de l'agrupació dels cossos de l'administració de (Acaip) es va informar el divendres que unes quantes internes curs de boxa, combat cos i altres esports de contacte s'imparteixen en la presó de Picassent (València) "tenen una història d'agressió i violència tant en llibertat durant la vostra estada a la presó". Així Acaip ha denunciat en un comunicat que critica la Picassent presó adreça ha autoritzat un curs de boxa, combat cos i altres esports de contacte en el qual pot participar als interns de 8 mòduls diferents i, a més, és impartit per un intern "amb una llarga història de la presó, condemnat per abusos sexuals de menors".

Segons la seva opinió, aquesta activitat és "una enorme tonteria" perquè considera que és "greu risc la seguretat dels treballadors i la dels interns" ja ho assenyala que les tècniques que s'imparteixen en el curs "es pot utilitzar en qualsevol moment contra ells". A més, adverteixen que també es podria utilitzar, una vegada està en llibertat, contra les víctimes potencials. Acaip queixa que diversos contacte intern del camp d'esports de Picassent té antecedents per violència en aquest sentit, va destacar que aquesta activitat "no pretén reinserció a la societat els reclusos, quan s'alliberen en llibertat", però és "un simple entreteniment, de caràcter violent".

A més, s'estan executant que el fet que, per "manca de personal" que té el Centre, durant mesos donats «cap servei oficial no està assignat a la zona on aquesta activitat es realitza els caps de setmana, així que dissabte hi ha cap control sobre els mateixos». Encara que expliquen la direcció de la penitenciaria sempre ha assegurat que havia portat a terme "una rigorosa selecció dels interns" i que "cap d'ells tenia un historial de qualsevol tipus de violència i que el menor indici que vols procedirà immediatament a donar qualsevol interna baixa en aquesta activitat," informes que tenen coneixement que "això no és cert" perquè "no hi ha només presoners que s'imparteix el curs que tenen protagonitzada per incidències a la presó, fins i tot una vegada participant en això, però diversos d'ells ja tenia antecedents penals per delictes violents".

 

PROTAGONISTES DE "NOMBROSOS INCIDENTS"


En particular, detallada que hi ha un intern amb una ordre d'eliminació dels seus pares per la seva ex-dona i greus amenaces per l'abús a la mateixa, que té una història per robatori amb violència i que no sigui és "en situació de preventiu per la mateixa causa". A més, denuncien altres participants d'aquest curs té antecedents per haver provocat lesions. Igualment, assenyalen que diversos d'aquests reclusos també han posat en escena "nombrosos incidents" durant la seva estada a la presó com "lluita i ataca amb altres presoners; Introducció de substàncies - drogues - durant les comunicacions vis a vis; extorsió a altres interns o possessió de articles prohibits."

 

Acaip denuncia curs unes quantes internes de Picassent, esports de contacte té antecedents per violència "casualment, diversos dels interns del curs han estat involucrades en episodis on reclusos del seu mòdul havia de ser atès a la Infermeria del centre en caure a la dutxa o cops amb una taula al pati", denuncien. Abans d'aquests esdeveniments, Acaip va explicar que es demanar informació de la presó sobre si havia signat algun tipus d'assegurança de responsabilitat per fer front a possibles contingències que podria patir alguns dels participants en el curs i amb data 25 de novembre, l'administració ha va dir que "no pot signar qualsevol tal assegurança". Per tant, la Unió adverteix que «si cap dels participants va patir qualsevol contingència, l'administració hauria d'assumir el pagament de la responsabilitat que cal afegir a les més de 7,600 euros que ja han pagat per adquirir el material per a aquest curs"com bosses, anell, guants, cascs, com a mínim 90 combas i llenç a esports sostenidors. Acaip aquests fets són "extremadament greu" i que "no preocupa els responsables de les presons i es a tot la seguretat dels seus treballadors". "Que volen vendre que tot està sota control, quan la realitat és molt diferent. En qualsevol organització seriosa, responsable d'aquests fets no vols continuar un minut més en els seus llocs de treball", ha fallat.

 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2018
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info