Dilluns, 23 d'abril de 2018

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Interior preveu reduir el nombre de reclusos a la presó de Còrdova gairebé un 30%
Interior preveu reduir el nombre de reclusos a la presó de Còrdova gairebé un 30% PDF

Madrid | 07 de gener de 2017

 

Font: Cadena SER

El secretari d'estat de seguretat assegura que amb la transferència d'aquests reclusos a la nova presó de Archidona el nombre de presoners a Còrdova serà "gestionable" per a la plantilla de personal vigent. El secretari d'estat de seguretatJose Antonio Nieto, ha anunciat que el nombre de reclusos a la presó de Còrdova serà reduït seguint l'obertura de la nova presó de Archidona, (Màlaga).

Nét per respondre a les reclamacions dels treballadors de la presó provincial que històricament els denunciant la situació en una presó amb 1.410 reclusos, sent el segon més ple de gent d'Espanya. Nieto ha admès que és "un nombre més gran de la desitjada", alguna cosa que serà corregida, segons la seva opinió, amb la inauguració de la nova presó a Archidona, que deixarà la població reclusa a Còrdova "lleugerament per sobre dels 1.000 interns". És, segons el nét, "el nombre manejable per al nombre de personal i pròpia presó disseny". Archidona rebrà "excedent de presoners de Còrdova i altres centres penitenciaris d'Andalusia".


La ex Alcalde de Còrdova ha descrit com "legítima" reclamacions de l' estat policial i diu que "estem en una posició millor manera que els mitjans de comunicació serà augmentant". "Quants més mitjans que serà millor per a tothom, però a la final hem d'adaptar-nos a què paguem", va dir en una entrevista a Còrdova avui.

També va esmentar el projecte de reforma del Policia Nacional de l'estació de Campo Madre de Dios. En el Ministeri de la Interior esperen la resposta de la ciutat de Còrdova en Opcions que ha d'executar aquest projecte ja pressupostat. L'aparició de problemes que envolten la propietat del sòl fa necessari descobrir una possible modificació urbanística que permet un edifici de major altura que les actuals, correcta aquesta dualitat de propietat o buscar "sòl alternatiu", segons José Antonio Nieto. En una reunió amb l'alcaldessa de Còrdova va ser creat al gener per informar al Ministeri de l'opció escollida per realitzar aquest treball. "Estem en temps i estic segur que l'Ajuntament va col·laborar", va dir Nieto en Radio Córdoba.

 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2018
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info