Dimarts, 24 d'abril de 2018

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Presó de Burgos perdrà el 20% dels vigilants de seguretat en 2017 segons els sindicats
Presó de Burgos perdrà el 20% dels vigilants de seguretat en 2017 segons els sindicats PDF

Burgos | 07 de gener de 2017

 

Font: L'avantguarda

La plataforma Unió formada per ACAIP, FPAP, UGT i CCOO, CSIF ha denunciat la pèrdua del 20 per cent del personal dedicat al control intern de la Centre penitencial de Burgos en el 2017, com a conseqüència d'una "falta de previsió" pel govern central.

Presó de Burgos presenta una "gran bretxa" entre la relació de llocs de treball (RLT) i les tropes, ha explicat a Efe fonts de la plataforma sindical.

Una "bretxa" això és de particular interès en llocs de vigilància interna, aquells que estan en contacte directe amb els presos.


ACAIP, FPAP, UGT i CCOO, CSIF han assegurat que el 40 per cent de les 90 escons a la RLT per a la vigilància interna són descoberts, fent difícil oferir un servei al centre penitenciari de Burgos 'correcta'.

Per al 2016, aquest "dèficit' en plantilla palió amb nou funcionaris penetrin en pràctica.

Així mateix, les obres de remodelació de pressió han obligat a reduir el nombre dels interns, amb una població de presó que actualment és al voltant de 350 a 70.

No obstant això, sindicats recordar que les pràctiques gent deixa a través de 2017, que s'afegiran a la jubilació i la segona activitat prevista per aquest any.

A més, la remodelació del centre finalitzarà el març i amb la reobertura dels mòduls reformats, nou augmentarà el nombre de presos.

Per tant, la plataforma sindicat calcula que la plantilla es reduiran en un 20 per cent en els missatges de seguretat interna, "biaix és" una vegada més el servei.

Segons ACAIP, FPAP, UGT i CCOO, CSIF, aquesta situació es deriva de la "falta de previsió total" pel govern central.

L'antiguitat mitjana del personal és de 55 i de vigilància de intern 77 oficials poden sol·licitar el seu pas a la segona activitat, les funcions administratives.

No obstant això, a la presó no ha tingut en compte aquesta realitat, en violació de la relació de llocs de treball laboral.

És a dir per què plataforma reclamar un esforç per "responsabilitat" a l'administració per tal que cobreix que 40 per cent dels escons de vigilància interna.

Van reconèixer que 2017 es preveu un concurs de trasllats, el primer després de quatre anys, però també que "no va a resoldre les deficiències" personal presentant al Centre de Burgos.

( 4 Votes )
 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2018
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info