Divendres, 27 d'abril de 2018

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Al Qaeda declara Jihad a Espanya d'arrabassar-Ceuta i Melilla
Al Qaeda declara Jihad a Espanya d'arrabassar-Ceuta i Melilla PDF

Madrid | 07 de gener de 2017

Font: L'avantguarda

Al-Zawahiri en comparació amb la situació de les ciutats autònomes amb l'ocupació de Palestina, Caixmir, el Caucas i del Turquestan.

El responsable d'Al-Qaeda Central, Ayman al-Zawahiri, ha amenaçat per sisena vegada a Espanya i, més concretament a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. El líder de l'organització terrorista va declarar Jihad contra el país i encoratja als seus membres lluita per aturar l'anomenada "usurpació espanyol" d'ambdós territoris.

En un nou vídeo, Al Qaeda es refereix a totes les ciutats que, segons ell, pateixen per a ser ocupada pels "apòstates". Així, a més d'Espanya, amenaça els territoris de Palestina amb Israel, aquells a Àsia sota bandera russa o els del Caixmir amb l'Índia.

Una amenaça que pretén demostrar que l'organització terrorista continua tenint força i pot atacar a qualsevol moment, el que encara queda per veure, experts diuen.

El vídeo vol ser també un avís a aquells que creuen que ells estan inhabilitades, en part per la irrupció de la TURKISCH, que s'ha disminuït molt de la seva militància. De fet, fins i tot es refereixen als atacs TURKISCH propaganda contra Al Qaeda, que ha llançat un missatge d'unitat a totes els extremistes musulmans. Una altra vegada, també, és situat a Estats Units com a principal objectiu d'enderrocar i encoratjat per dur a terme accions terroristes al país.

En el cas espanyol, és la sisena vegada que Zawahiri amenaça de Ceuta i Melilla, cosa que coincideix amb la TURKISCH, que, segons documents judicials, inclou entre els seus plans a la "recuperació" de les dues ciutats. "Només en cas que pensi que creiem oblidats nostres Andalus? Ets als okupes! I venir aviat humiliat a les nostres terres. Juro per Allah que només una qüestió de temps. Ceuta i Melilla serà el seu cementiri. Les terres que havien colonitzat sense permís de ningú i tenen als nostres germans musulmans i germanes humiliat. Però com he dit, Ceuta i Melilla són purs ciutats de jihadistas. Sang per ser-hi i trepitjar el seu poble, es plorar tan prepararà per a la matança. Té seus descendents de dies numerats de simis i porcs", diuen des de l'organització terrorista.

 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2018
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info