Dissabte, 18 de novembre de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO

ACAIP PRESENTA QUERELLAS CRIMINALES POR LA RESOLUCION DEL CONCURSO DE TRASLADOS

ACAIP presenta QUERELLA CRIMINAL  contra el Subsecretario del Interior, Secretario General de IIPP y Subdirectora General de Recursos Humanos por la posible comisión de dos delitos: PREVARICACION ADMINISTRATIVA Y MALVERSACIÓN  DE CAUDALES PÚBLICOS

 

 

TOMA DECISION COMITE EJECUTIVO ACAIP

El Comité Ejecutivo de Acaip reunido en el día de hoy (9 de noviembre de 2017) ante la situación actual de la Institución Penitenciaria  ha decidido subir el nivel de las medidas de presión. Ante la gravísima situación real que vivimos, nos vemos abocados a impulsar las soluciones judiciales ante los atropellos que desde la SGIP se está llevando a cabo con el colectivo.


Se informará puntualmente de las próximas actuaciones, que se convocarán en el momento que se considere más oportuno para los intereses del colectivo.


Todas estas actuaciones nos llevarán a convocar una gran MANIFESTACIÓN al final del primer trimestre del 2018, una vez se hayan realizado los miles de movimientos del concurso de traslados que condiciona sin remedio la situación del personal en los centros penitenciarios.


El Comité Ejecutivo ha analizado objetivamente la tabla reivindicativa concluyendo de forma unánime en la necesidad de que llegado esta manifestación será el momento oportuno de convocar una huelga en el sector que nos conduzca a la consecución de nuestras justas y necesarias reivindicaciones.


PRESIDENTE DE ACAIP ANTE LA INSPECCION PENITENCIARIA

 

Miembros de la Ejecutiva de Acaip, representantes de UGT, CCOO y CIG apoyan al presidente de Acaip ante la apertura del expediente abierto injustamente. Finalmente el presidente del sindicato no ha declarado ya que Acaip presento una RECUSACIÓN sobre la apertura del expediente abierto por el Secretario General de II..PP  que actualmente tiene dos demandas presentadas por Acaip.

Inicio Notícies Mitjans de comunicació Presó III de port de Cadis "patentat" sobre escuts reforçats contra presos violents
Presó III de port de Cadis "patentat" sobre escuts reforçats contra presos violents PDF

El Puerto Santa Maria | 29 de gener de 2017

Font: El confidencial

Una vegada diversos trencava kicked, sindicat ACAIP proposat i el subdirector de seguretat d'acord enganxar dos d'aquests elements protectors que els fan més resistents.

Funcionaris de presons tenen un equip de protecció per intervenir en cas d'incidències i reduir els reclusos mostrant comportament violent. Entre altres coses que tenen un escut que ocasionalment es divideixen per cops. En una presó de Cadis han trobat una solució a aquest problema.

"Escuts no són bons per a res": aquesta frase tan contundent confeccionada sindicat ACAIP (Agrupació dels cossos de l'administració de es), que solen denunciar els nombrosos atacs a funcionaris de presons de reclusos violents.

Sindicat ACAIP destaca la fragilitat dels escuts que funcionaris utilitzats quan es produeix cap altercat i cal intervenir per frenar l'esclat violent provocant presoners. Alguns escuts part material per forts impactes.

El confidencial autonòmic ha après que a la penitenciaria de Puerto III, situat a la localitat de El Puerto de Santamaria a Cadis, funcionaris de presons també va patir aquest problema de trencar escuts, però van idear una manera de prevenir-los.


Dos escuts enganxats fer front millors visites

Fonts ACAIP assegureu-vos que els atacs ocorregut recentment funcionaris de presons que va acabar amb les capes trencats. En el mòdul d'Infermeria i aïllament, dos presoners violents van atacar els funcionaris que van ser protegides amb els escuts i aconseguir tallar-los per expulsar.

Això va conduir a alguns funcionaris per pensar en maneres d'enfortir els escuts. La solució que creien que tenia dos d'aquests escuts, amb silicona enganxat de vidre i materials similars.

El subdirector de seguretat a la presó de Puerto III va donar l'autorització per fer-ho i provat la força de la noves escuts. "Encara no han d'utilitzar en contribucions reals, però ens han donat molts colpeja" com un presoner violenta pot donar-los, va explicar de la presó, "i no ha trencat".

Aquests escuts, més per protegir l'oficial, que serveix per contenir un presoner que provoquen incidències. Si per exemple mostra una conducta violenta en la seva cel·la, un grup de diversos oficials anar amb aquest escut i esposes reduir-lo.

Té forma de "U", la banda còncava cap el presoner, pretén evitar córrer fora de banda. Platea-lo contra la paret i les esposes se situen. Ser transparent, escuts, que són bastant alts, permeten veure el presoner.

Ara, aquests escuts reforçats "construïm" a la presó de pesar Puerto III dues vegades, perquè ells han posat dos agafadors: aprofita el funcionari portant-lo amb les dues mans, mentre escorta amb altres funcionaris involucrada en la intervenció.

"Escuts té prou a la presó i no fan la meitat", asseguren fonts d'aquesta presó de la província de Cadis, així no és un problema d'unir-se a dues capes en un.

ACAIP estan satisfets per aquesta solució que troba Puerto III a la fragilitat dels escuts que proporciona institucions correccionals. De fet, ells estan estenent la idea entre els companys de la resta de les presons a Espanya proposar-lo a les adreces d'aquells centres com una solució pels escuts que es divideixen en intervencions violents.

 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info