Dilluns, 18 de juny de 2018

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Mitjans de comunicació Presó III de port de Cadis "patentat" sobre escuts reforçats contra presos violents
Presó III de port de Cadis "patentat" sobre escuts reforçats contra presos violents PDF

El Puerto Santa Maria | 29 de gener de 2017

Font: El confidencial

Una vegada diversos trencava kicked, sindicat ACAIP proposat i el subdirector de seguretat d'acord enganxar dos d'aquests elements protectors que els fan més resistents.

Funcionaris de presons tenen un equip de protecció per intervenir en cas d'incidències i reduir els reclusos mostrant comportament violent. Entre altres coses que tenen un escut que ocasionalment es divideixen per cops. En una presó de Cadis han trobat una solució a aquest problema.

"Escuts no són bons per a res": aquesta frase tan contundent confeccionada sindicat ACAIP (Agrupació dels cossos de l'administració de es), que solen denunciar els nombrosos atacs a funcionaris de presons de reclusos violents.

Sindicat ACAIP destaca la fragilitat dels escuts que funcionaris utilitzats quan es produeix cap altercat i cal intervenir per frenar l'esclat violent provocant presoners. Alguns escuts part material per forts impactes.

El confidencial autonòmic ha après que a la penitenciaria de Puerto III, situat a la localitat de El Puerto de Santamaria a Cadis, funcionaris de presons també va patir aquest problema de trencar escuts, però van idear una manera de prevenir-los.


Dos escuts enganxats fer front millors visites

Fonts ACAIP assegureu-vos que els atacs ocorregut recentment funcionaris de presons que va acabar amb les capes trencats. En el mòdul d'Infermeria i aïllament, dos presoners violents van atacar els funcionaris que van ser protegides amb els escuts i aconseguir tallar-los per expulsar.

Això va conduir a alguns funcionaris per pensar en maneres d'enfortir els escuts. La solució que creien que tenia dos d'aquests escuts, amb silicona enganxat de vidre i materials similars.

El subdirector de seguretat a la presó de Puerto III va donar l'autorització per fer-ho i provat la força de la noves escuts. "Encara no han d'utilitzar en contribucions reals, però ens han donat molts colpeja" com un presoner violenta pot donar-los, va explicar de la presó, "i no ha trencat".

Aquests escuts, més per protegir l'oficial, que serveix per contenir un presoner que provoquen incidències. Si per exemple mostra una conducta violenta en la seva cel·la, un grup de diversos oficials anar amb aquest escut i esposes reduir-lo.

Té forma de "U", la banda còncava cap el presoner, pretén evitar córrer fora de banda. Platea-lo contra la paret i les esposes se situen. Ser transparent, escuts, que són bastant alts, permeten veure el presoner.

Ara, aquests escuts reforçats "construïm" a la presó de pesar Puerto III dues vegades, perquè ells han posat dos agafadors: aprofita el funcionari portant-lo amb les dues mans, mentre escorta amb altres funcionaris involucrada en la intervenció.

"Escuts té prou a la presó i no fan la meitat", asseguren fonts d'aquesta presó de la província de Cadis, així no és un problema d'unir-se a dues capes en un.

ACAIP estan satisfets per aquesta solució que troba Puerto III a la fragilitat dels escuts que proporciona institucions correccionals. De fet, ells estan estenent la idea entre els companys de la resta de les presons a Espanya proposar-lo a les adreces d'aquells centres com una solució pels escuts que es divideixen en intervencions violents.

 

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2018
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info