Diumenge, 22 de gener de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Notes de Premsa
Communiqués de presse
UN PRES TRES FUNCIONARIS ASSALTAT ENVIANT UN D'ELLS A L'HOSPITAL A ALACANT II (VILLENA) CP PDF

Madrid | 15 de gener de 2017

Els fets van passar la tarda del divendres 13 de novembre, quan un reclús en el programa integral d'atenció a persones amb trastorns mentals (PAIEM, aquests reclusos tenen un mèdic estricte control) assaltat tres oficials. Aquest intern actualment en Mòdul 7 (MER, mòdul d'educació i respecte) va demanar a funcionaris d'anar a un altre mòdul, quan els funcionaris van intentar calmar-lo i li van canviar de canal, va començar a insultar i amenaçar-los, cada vegada més nerviós, amenaçant d'assalt o matar altres presoners si fallava seu propòsit, va començar a repartir cops de puny i borrachete en un oficial. Procedir a reduir els funcionaris presents, mostrats un gran estat de agressivitat i resistència tenint cops de puny i puntades de peu.

 

PDF Descarregar enllaços sindicals secció ACAIP VILLENA (PDF document)

 
ACAIP MUESTRA SU ABSOLUTA DISCONFORMIDAD CON LA SENTENCIA POR LA AGRESIÓN A UN FUNCIONARIO DE LA PRISIÓN DE HUELVA PDF

Huelva | 11 de gener de 2017

ACAIP HUELVA quiere expresar su preocupación por la sentencia dictada por el Juzgado de lo Penal numero 3 de Huelva sobre los graves hechos sucedidos el 4 de mayo de 2014 en el centro penitenciario donde un funcionario que prestaba servicio en un módulo que alberga a los internos más peligrosos, fue introducido por la fuerza dentro de una celda y agredido por dos internos, agarrándolo del cuello y propinando golpes a dicho funcionario.

 

PDFDescargar comunicado ACAIP-HUELVA (Documento PDF)

 
UN ANY D'ATACS A CANÇONS DE PRESÓ D'ALBOLOTE I CIS MATILDE FERNÁNDEZ PDF

Madrid | 30 de desembre de 2016

Conflicte que viuen a les presons de Granada l'any passat està en augment i és clarament per la manca de personal i presó massificació que està denunciant la Unió plataforma i que tantes vegades han advertit que les autoritats de les conseqüències que això pot portar. És l'absència de suficient personal si alguna cosa afecta a una disminució de la seguretat global de les presons que afecten
empleats públics i interns per igual.

 

PDF Descarregar Unió declaració conjunta (PDF document)

 
RINA MASSIU EN EL CP II DE MADRID PDF

Madrid | 28 de desembre de 2016

El 26 de desembre, 18:20 hores, a la gent jove d'aquest mòdul centre va tenir lloc una baralla entre dos grups de reclusos que pertanyen a dos diferents, principalment del Magrib i nacionalitat dominicana bandes que i en presència de l'atac oficial violentament, alliberant, entre d'altres objectes contundents, va començar a s, cadires, crosses i cames de taules que prèviament havia estripat , un dels quals estava a punt d'incidir en la capçalera d'un dels companys. Com a resultat de la lluita diverses reclusos tenien a ser atès pels serveis mèdics, acabant el 6 d'elles en el mòdul d'aïllament.

 
AGRESSIÓ A UN FUNCIONARI EN EL C.P DE MÀLAGA PDF

Màlaga | 28 de desembre de 2016

Aquest matí, un oficial de la presó a Alhaurín de la Torre ha patit un atac brutal per un pres a l'aïllament del mòdul, que ha portat a l'hospital.  J.S.R., castellà 28 anys d'edat, preventiu, es classifica en article 10 pel seu alt grau de conflicte. Té una llarga història de les amenaces i atacs, els funcionaris de les presons, aquesta darrera nit de Nadal. Aquest matí, sense paraula, assaltada un cop de puny a la cara a un dels funcionaris d'aïllament.

 
L'AGRESSIÓ OFICIALS DE L'OCAÑA CENTRE PENITENCIARI PDF

Madrid | 11 de desembre de 2016

Avui el 10 de desembre, al mòdul 4, diversos funcionaris han estat assaltat per la F.J.J.S. interna S'ha produït a 8.50 hores, va dir reclús es nega a deixar la cèl·lula pel descens al pati i comença de manera inesperada insultar el funcionari: "bastard, capoll, quan arribi el coratge, estic cansat d'hora," al mateix temps comença a colpejar els cops de puny i puntades de peu, fins i tot intenta comprendre-ho amb un llapis a la part esquerra Falla a causa de la roba que porta la oficial...

 

PDF Descarregar enllaços (PDF document)

 
INCIDÈNCIES EN LA ZONA D'ACCÉS AL CENTRE PENITENCIARI DE MADRID 2 PDF

Madrid | 08 de desembre de 2016

A les 8:00 del matí durant el recompte es produeix un incident amb 43 anys d'edat i 25 anys J.M.S. J.M.M. passants regimental. L'agressivitat del mateix estat, es transfereixen al mòdul d'aïllament.

La situació més problema es produeix quan, a les 14:15, apareixen al Departament d'accés citar alguns 40 familiars dels interns. Veient que l'actitud dels seus parents s'està convertint en més violenta, és notificat a la guàrdia civil, que està obligat a trucar en reforços. La situació és tranquils gràcies a la professionalitat i el diàleg funcionaris de comunicacions.

 

PDF ACAIP-MADRID 2 descarreguen enllaços (PDF document)

 
"Agressió a Daroca CP d'una interna i dos oficials." PDF

Daroca | 07 de desembre de 2016

Mòdul 2 del R.M. interna, de nacionalitat colombiana, inesperadament precipitat sobre els dos funcionaris incloure'ls puntades i responsable-se pels. Cap dels dos funcionaris han pogut continuar la jornada laboral i havia d'anar a un centre sanitari per avaluar les seves lesions.
El reclús té una història mèdica complex amb presumptes patologies psiquiàtriques i l'administració ha aplicat el Protocol de prevenció de suïcidi.
Acaip lamenta els esdeveniments i desitja una recuperació precoç dels companys.

 
Incident greu el mòdul que acull els reclusos més perillosos de E.P. València PDF

València | 07 de desembre de 2016

L'incident es va produir el matí d'ahir 6 mòdul 19 de desembre l'establiment Penitenciari de València que acull molt perillós interns classificats en primer grau i que ja han organitzat diverses incidències en el passat. 10,30 hores quan dos d'aquests reclusos fora de les seves cèl·lules, són recollides i va fer fort en una habitació que és abans que arribi a la pati que havia d'abandonar. Es facin amb un fragment de vidre d'una finestra i una cadira cama una punta afilada de la forma de destral.

PDF Descarregar nota de premsa (PDF document)

 
Nova agressió als funcionaris de la presó Estremera PDF

Madrid | 06 de desembre de 2016

Una vegada més ha passava una altra vegada. El 5 de desembre va tornar a produir-se. Compte de tots els fets coneguts, un departament intern d'aïllament (que no es tancarà malgrat les obres) es nega a fer una cel·la canviar ordenada pel Director. Noves amenaces de mort: "vas a saber, si t'atreveixes de venir", o frases de major profunditat en injúries, frases cada vegada més comuns a les galeries d'Estremera, pot ser conscient que a la presó Estremera no es va traslladar a qualsevol interna "o presentant una instància de sol·licitud", o encara que instància socis de forma a l'ambulància (5 d'agost) de l'hospital o a la Infermeria del centre persegueixen (mil vegades) , o descansar ràbia en plantes tècniques, on ira es refreda (mil vegades), o com ahir, des de dos diferents hospitals, mentre esperem resultats biològica o OS.

 

PDF Acaip-Estremera descarregar enllaços (PDF document)

 


Pàgina 1 de 14

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info