Dimecres, 29 de març de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Notes de Premsa
Communiqués de presse
Funcionaris assalt brutal 9 a Lanzarote PDF

Lanzarote | 10 de març de 2017

Un perillós delinqüent va causar lesions de consideració diferent a nou empleats públics de la presó de Lanzarote. Contusions tot el cos, subsecció ferits contusasen braços, cames manosy, brechasen 13cabeza, sang, dits trencats, esgarrapades, etc.. El brutal atac es va produir a les 9 al vespre quan s'observa el foc a la cel·la de l'agressor per càmeres de seguretat. Quan arriben els treballadors estan armats amb un reclús de presó Broqueta tractant les ungles es el primer que s'acostaven i amenaçant de matar-los tots. El reclús, un presoner violent arribat des de Tenerife, una massa de 130 quilos...

 

PDF Descarregar (PDF document)

 
AGRESSIÓ A TRES TREBALLADORS PÚBLICS PRESÓ DEN VALDEMORO PDF

Madrid | 09 de març de 2017

En el matí d'avui un intern del centre penitenciari de Valdemoro vostè Punta una pallissa al seu company de cel·la. L'atac va ser sagnat abundantment. Posteriorment quan es va conduir a l'aïllament, es compromet-ho a cops de puny, puntades i burilles cap contra els treballadors. Un dels oficials va rebre una forta puntada de peu al nas comença a dessagnar a fons, es va trencar un altre ulleres de sol i ha de ser tractat a la Infermeria i el cap de servei que van patir petits hematomes i abrasions.

 

PDF Acaip Valdemoro descarregar enllaços (PDF document)

 
Agressió a un funcionari al centre penitenciari de Sevilla I PDF

Sevila | 05 de març de 2017

La Unió de les presons ACAIP, agrupació d'ells cossos de l'administració de les institucions presó, majoria d'unió entre els funcionaris del II. PP de la província de Sevilla i de tot el sector nacional, a través de la seva secció d'unió al centre penitenciari de Sevilla I i mitjançant la nota present, les aconsella que en el matí del dia d'avui, dissabte 4 de març, és s'ha produït un nou incident Regiment quan la J.M.G.G. interna ha lesionat de gravetat a un funcionari que ha tingut que ser hospitalitzat.
Ells han produït al voltant de les onze i meitat de demà quan l'intern referides anteriorment, aprofitant que un grup d'interns del mateix mòdul en el qual resideix, mòdul 57, va sortir a participar en un acte religió, va tractar de salvar la vigilància d'ells els funcionaris del servei a la unitat per a anar a un altre mòdul.

 
Un interns extremadament perillosos de la presó central de Teixeiro ferida a sis funcionaris. PDF

Teiseiro | 28 de febrer de 2017

A finals de la dei matí passat dissabte 25 de febrer, un pres del mòdul 13, un dels dos departaments de la presó tancada règim, es va negar a l'alça a la cel després de les hores de la caminada del matí, a! Reitero que que tal per dei part responsable del Departament d'aquesta que es va llançar tres cops sense avís previ, contra la seva cara, no pot acabar abans de la intervenció d'ells altres dos funcionaris presents. Tenint en compte les característiques de l'intern, de gran fortalesa física i expert en arts marcials, la situació era molt lluny de ser controlat...

 

PDF Acaip Teixeiro descarregar enllaços (PDF document)

 
NOVA AGRESSIÓ BRUTAL I SALVATGE A TRES OFICIALS A LA PRESÓ CENTRAL DE ALBOLOTE PDF

Granada | 24 de febrer de 2017

a la tarda del dijous 23 de funcionaris de febrer tres tenia que ser servit pels serveis mèdics de la presó, i dues d'elles cedides a d'emergència d'un hospital de centre amb més tard, com resultat de les agressions brutals que van ser víctimes d'un intern del mòdul d'aïllament, el Departament pretén interna e molt perillosos i perillosos inadaptada al règim de la vida ordinària, i que actualment és el màxim de la seva capacitat com vénen denunciant des de fa temps ells sindicats.

 

PDF Comunicat de premsa conjunt descarregar (PDF document)

 
EL DIRECTOR DE LA PRESÓ D'ALBOLOTE RESPON AMB LA PLANTILLA PER LA SEVA INCOMPETÈNCIA PER RESOLDRE PROBLEMES PDF

Granada | 23 de febrer de 2017

El Director de Albolote presó ha pres represàlies contra els funcionaris de vigilància, que eren 24 hores ja que els sindicats anunciava el trencament del diàleg amb el Director (de fet no anar a la reunió amb la direcció en l'horari de treball, o ho farà al Comitè de seguretat i higiene, perquè no representa un fòrum de discussió i consulta) (, però només la imposició de les posicions adoptades per l'adreça) perquè això ha reduït el nombre de funcionaris de vigilància que poden gaudir les seves vacances i dies de permís, repetint el que va fer l'any 2015 quan hi havia un tall anterior.

PDF Descarregar declaració conjunta sindical (PDF document)

 
Concentració a la Subdelegació del govern a València "en defensa de la llibertat d'Associació i els drets dels treballadors" PDF

València | 15 de febrer de 2017

Al matí una concentració es realitza a la porta de la Subdelegació del govern a València convocada pel personal de la Junta de l'administració de l'estat d'aquesta província, amb la
suport del Comitè d'empresa de l'edat i els sindicats de presons de Picassent. A la mateixa tenen fills, a més de membres de les entitats i sindicats conveners, treballadors de la presó de centre.

L'expulsió de els gremis de ls Unió local del centre, en la qual portava més de 24 anys, és una represàlia per ells Unió crític a la gestió de l'adreça en matèria de personal i per la realització d'activitats en el centre que pot posar en risc la seguretat d'ells treballadors.


PDF València Acaip descarregar enllaços (PDF document)

 
El vicepresident del Consell es reuneix amb sindicats expulsats de la presó de Picassent PDF

València | 14 de febrer de 2017

Ahir a Acaip va tenir coneixement de la visita al centre del Vice-President de el Consell Sra Mónica Oltra i li demani per mantenir una reunió amb ella per analitzar la situació en el centre després de l'expulsió de les cooperatives de la Unió local que havia estat ocupant durant 24 anys sense que les han subministrat una solució adequada no només per a ells, sinó també per als treballadors. Durant 30 minuts ha estat exposat a la vicepresidenta de la història, els fets i la situació actual. Ha vist de primera mà com es proposa que es tracta a la gairebé 1000 treballadors del centre (la majoria dels quals funcionen torns) per 4 sindicats existents en un espai d'uns 11 metres quadrats, sense calefacció, amb filtracions i humitats...

 

PDF Descarregar enllaços premsa Acaip-Valencia (PDF document)

 
Acaip denuncia la manca de metges en el codi postal d'Estremara PDF

Madrid | 07 de febrer de 2017

M. Robert baixa en qualitat de delegat provincial de l'agrupació d'ells cossos de l'administració de les institucions respecte a ells [ACAIP], que designa el EP Madrid VII-Estremera a efectes de notificacions ve d'exposar la queixa per la manca de facultatius de la presó de salut en l'EP Madrid VII-Estremera.

 

PDF Descarregar Acaip queixa (Document PDF)

 
REGIMENT EN EL MÒDUL DE L'INCIDENT I DE LA C.P. DE DAROCA PDF

Daroca | 04 de febrer de 2017

Avui, al voltant del migdia, a la sala del mòdul m, hi ha hagut un incident greu, en circumstàncies de risc particular, si tenim en compte que la sala estava plena de presoners i la presó de la mateixa tipologia.  Iraklis reclús atacat oficials que va intentar convèncer-lo per assistir a Departament d'Infermeria a petició dels serveis sanitaris. Tenint en compte la mida i el pes de l'interior era molt arriscat i difícil la reducció en el qual van participar més de deu funcionaris.

 


Pàgina 1 de 15

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info