Dissabte, 25 de febrer de 2017

Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias

Sindicato afiliado a USO
Inicio Notícies Notes de Premsa
Communiqués de presse
NOVA AGRESSIÓ BRUTAL I SALVATGE A TRES OFICIALS A LA PRESÓ CENTRAL DE ALBOLOTE PDF

Granada | 24 de febrer de 2017

a la tarda del dijous 23 de funcionaris de febrer tres tenia que ser servit pels serveis mèdics de la presó, i dues d'elles cedides a d'emergència d'un hospital de centre amb més tard, com resultat de les agressions brutals que van ser víctimes d'un intern del mòdul d'aïllament, el Departament pretén interna e molt perillosos i perillosos inadaptada al règim de la vida ordinària, i que actualment és el màxim de la seva capacitat com vénen denunciant des de fa temps ells sindicats.

 

PDF Comunicat de premsa conjunt descarregar (PDF document)

 
EL DIRECTOR DE LA PRESÓ D'ALBOLOTE RESPON AMB LA PLANTILLA PER LA SEVA INCOMPETÈNCIA PER RESOLDRE PROBLEMES PDF

Granada | 23 de febrer de 2017

El Director de Albolote presó ha pres represàlies contra els funcionaris de vigilància, que eren 24 hores ja que els sindicats anunciava el trencament del diàleg amb el Director (de fet no anar a la reunió amb la direcció en l'horari de treball, o ho farà al Comitè de seguretat i higiene, perquè no representa un fòrum de discussió i consulta) (, però només la imposició de les posicions adoptades per l'adreça) perquè això ha reduït el nombre de funcionaris de vigilància que poden gaudir les seves vacances i dies de permís, repetint el que va fer l'any 2015 quan hi havia un tall anterior.

PDF Descarregar declaració conjunta sindical (PDF document)

 
Concentració a la Subdelegació del govern a València "en defensa de la llibertat d'Associació i els drets dels treballadors" PDF

València | 15 de febrer de 2017

Al matí una concentració es realitza a la porta de la Subdelegació del govern a València convocada pel personal de la Junta de l'administració de l'estat d'aquesta província, amb la
suport del Comitè d'empresa de l'edat i els sindicats de presons de Picassent. A la mateixa tenen fills, a més de membres de les entitats i sindicats conveners, treballadors de la presó de centre.

L'expulsió de els gremis de ls Unió local del centre, en la qual portava més de 24 anys, és una represàlia per ells Unió crític a la gestió de l'adreça en matèria de personal i per la realització d'activitats en el centre que pot posar en risc la seguretat d'ells treballadors.


PDF València Acaip descarregar enllaços (PDF document)

 
El vicepresident del Consell es reuneix amb sindicats expulsats de la presó de Picassent PDF

València | 14 de febrer de 2017

Ahir a Acaip va tenir coneixement de la visita al centre del Vice-President de el Consell Sra Mónica Oltra i li demani per mantenir una reunió amb ella per analitzar la situació en el centre després de l'expulsió de les cooperatives de la Unió local que havia estat ocupant durant 24 anys sense que les han subministrat una solució adequada no només per a ells, sinó també per als treballadors. Durant 30 minuts ha estat exposat a la vicepresidenta de la història, els fets i la situació actual. Ha vist de primera mà com es proposa que es tracta a la gairebé 1000 treballadors del centre (la majoria dels quals funcionen torns) per 4 sindicats existents en un espai d'uns 11 metres quadrats, sense calefacció, amb filtracions i humitats...

 

PDF Descarregar enllaços premsa Acaip-Valencia (PDF document)

 
Acaip denuncia la manca de metges en el codi postal d'Estremara PDF

Madrid | 07 de febrer de 2017

M. Robert baixa en qualitat de delegat provincial de l'agrupació d'ells cossos de l'administració de les institucions respecte a ells [ACAIP], que designa el EP Madrid VII-Estremera a efectes de notificacions ve d'exposar la queixa per la manca de facultatius de la presó de salut en l'EP Madrid VII-Estremera.

 

PDF Descarregar Acaip queixa (Document PDF)

 
REGIMENT EN EL MÒDUL DE L'INCIDENT I DE LA C.P. DE DAROCA PDF

Daroca | 04 de febrer de 2017

Avui, al voltant del migdia, a la sala del mòdul m, hi ha hagut un incident greu, en circumstàncies de risc particular, si tenim en compte que la sala estava plena de presoners i la presó de la mateixa tipologia.  Iraklis reclús atacat oficials que va intentar convèncer-lo per assistir a Departament d'Infermeria a petició dels serveis sanitaris. Tenint en compte la mida i el pes de l'interior era molt arriscat i difícil la reducció en el qual van participar més de deu funcionaris.

 
NOU INCIDENT GREU A LA PRESÓ CENTRAL DE HUELVA PDF

Huelva | 04 de febrer de 2017

Ahir 3 de febrer una altra vegada un altre incident greu ocorregut a la presó de Huelva que va acabar amb un altre oficial ferit. F.J.T.B. que havia estat detingut a Riotinto, va ser traslladat per quatre membres de la guàrdia civil de la presó de ciutat de Huelva, gran circumferència i de les arts marcials, al capdavant de funcionaris a les dependències del centre, va començar a amenaçar de mort a les autoritats presents.

 

PDF Acaip Huelva descarregar enllaços (Document PDF)

 
Quants atacs més calen fer algú fer alguna cosa? Un més a Aranjuez CP! PDF

Madrid | 02 de febrer de 2017

Ahir 31 de gener va tornar a ser funcionaris de presons agredida sense mirar com es preocupa vostè a ningú, ocorregut nou mòdul 5 de Madrid VI i com sempre sense cap raó, un intern violentament atacat diversos responsables que intenten tallar un tros de xapa d'una llauna.

La gran violència emprat per l'intern va causar lesions als treballadors que apuntava d'assistència al centre.

 

PDF Acaip-Aranjuez descarregar enllaços (PDF document)

 
L'agressió i amenaces als funcionaris a Tenerife II PDF

Tenerife | 27 de gener de 2017

El passat dia 21 de gener de 2017 un pres del mòdul 5, mentre que l'oficial de control de la cua del menjador davant la resta de moviments interns cap a mostrar una agressivitat inusual, quedar unes quantes polzades de la seva cara amb la intenció de assalt-lo si aquest no accedir seves reivindicacions, haver de venir a la seva ajuda oficial per evitar mals majors.

 

PDF Acaip Tenerife II descarregar enllaços (PDF document)

 
UN PRES TRES FUNCIONARIS ASSALTAT ENVIANT UN D'ELLS A L'HOSPITAL A ALACANT II (VILLENA) CP PDF

Madrid | 15 de gener de 2017

Els fets van passar la tarda del divendres 13 de novembre, quan un reclús en el programa integral d'atenció a persones amb trastorns mentals (PAIEM, aquests reclusos tenen un mèdic estricte control) assaltat tres oficials. Aquest intern actualment en Mòdul 7 (MER, mòdul d'educació i respecte) va demanar a funcionaris d'anar a un altre mòdul, quan els funcionaris van intentar calmar-lo i li van canviar de canal, va començar a insultar i amenaçar-los, cada vegada més nerviós, amenaçant d'assalt o matar altres presoners si fallava seu propòsit, va començar a repartir cops de puny i borrachete en un oficial. Procedir a reduir els funcionaris presents, mostrats un gran estat de agressivitat i resistència tenint cops de puny i puntades de peu.

 

PDF Descarregar enllaços sindicals secció ACAIP VILLENA (PDF document)

 


Pàgina 1 de 15

Syndicat Bulletin en espagnol

App para dispositivos móviles

Descarrega't l'App d'Acaip per al teu dispositiu mòbil.

Disponible per iOS i Android.

 

Si tens dubtes, consulta els manuals d'ús (espanyol):

  Manual per iOS

  Manual per Android

Vous pourriez être intéressé...

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

© ACAIP - Agrupación de los Cuerpos de la Administración de Instituciones Penitenciarias. 2017
Tel - 915175152 :: Fax - 915178392 :: Email - informacion@acaip.info